Un barbat din Petrosani care se afla la o stana de la marginea orasului a fost atacat de un urs, in noaptea de marti spre miercuri, victima ajungand la spital in stare grava, cu multiple leziuni pe tot corpul, anunta Mediafax. Incidentul s-a produs in zona cartierului Sasa de la marginea Petrosaniului, unde barbatul are o stana.

Barbatul a povestit ca a auzit un zgomot afara, apoi a luat o secure si a iesit sa vada ce se intampla. In acel moment a fost atacat de urs si spune ca a reusit sa scape numai dupa ce unul dintre cainii de la stana l-a muscat pe urs de picioare.

Barbatul, in varsta de 45 de ani, a suferit multiple leziuni pe tot corpul, iar buza inferioara i-a fost smulsa de ghearele animalului.

"Pacientul este in stare stabila, dar are multiple rani pe corp, la buza si la antebrate", a declarat medicul Ioan Ienea de la Spitalul de Urgenta din Petrosani.

Ulterior, ranitul a fost transferat cu o ambulanta la Spitalul Judetean din Deva, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale.