Mai multi detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi au fost implicati intr-un conflict spontan, miercuri seara, 12 dintre cei care au participat la incaierare avand nevoie de ingrijiri medicale, relateaza Agerpres.

Incidentul s-a petrecut in incinta in care isi fac plimbarea detinutii, potrivit purtatorului de cuvant al penitenciarului, subcomisar Raluca Dinisor.

"Personalul aflat in serviciu a intervenit imediat pentru aplanarea conflictului si ulterior persoanele implicate au fost prezentate la medicul de garda din Penitenciarul Spital Colibasi", a declarat Raluca Dinisor.

In urma recomandarilor facute de medicii penitenciarului, sase dintre cei 12 detinuti au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, pentru consultatii de specialitate.

"Mentionam ca persoanele private de libertate implicate in altercatie nu sunt grav ranite si urmeaza a fi prezentate la Serviciul de Medicina Legala Arges, in vederea efectuarii unor expertize medicale", a mai precizat purtatorul de cuvant al penitenciarului.

Conducerea Penitenciarului de Maxima Siguranta Colibasi a dispus efectuarea unei anchete interne, pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs incidentul, in acest caz urmand sa fie sesizat si Parchetul de pe langa Tribunalul Arges.