O tanara de 17 ani a fost gasita moarta, miercuri, intr-un autoturism inmatriculat in Bulgaria, parcat intre niste blocuri din cartierul galatean Micro19, relateaza Agerpres.

Trupul neinsufletit al fetei a fost descoperit de locatarii din zona, in momentul in care un tanar, din cate se pare cunostinta a fetei, a inceput sa tipe dupa ajutor.

"Am iesit in fata blocului si l-am vazut pe baiat cazut langa masina si tremurand. Cineva il stropea cu apa. Spunea ca a venit cu fata asta-noapte din Republica Moldova si ca au innoptat aproape de locul unde intoarce troleibuzul si azi( miercuri-n.r) pe la 12.00 s-au retras aici, in parcare, la umbra. Zicea ca el a dormit si ca atunci cand s-a trezit fata era moarta langa el", a declarat unul dintre martori.

Alertati prin 112, medicii de la Ambulanta nu au mai putut face nimic pentru fata care prezenta urme de sange pe fata si se afla intr-o pozitie nefireasca, cu picioarele pe bordul masinii.

Criminalistii au prelevat probele de la fata locului, iar un medic legist care a facut prima constatare a fost de parere ca tanara murise cu cel putin 12 ore in urma.

"Tanarul, de 20 ani, a fost condus la Sectia 3 pentru audieri. In ceea ce priveste cauzele mortii, acestea vor fi stabilite in urma necropsiei", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Galati, comisar Cristina Tatulici.