Politistii valceni cerceteaza circumstantele in care a decedat un cetatean din comuna Caineni, acesta electrocutandu-se in timp ce folosea o improvizatie electrica pentru a "scoate rame din pamant", relateaza Agerpres.

"In aceasta dimineata, politistii din cadrul Sectiei nr. 6 Politie Rurala Racovita au fost sesizati despre faptul ca, in comuna Caineni, J. Vasile a decedat electrocutat. La fata locului se aflau trei echipaje de la ambulanta pentru a-i acorda primele ingrijiri medicale, medicii declarand, insa, decesul barbatului. In urma cercetarii la fata locului, oamenii legii au constatat ca J. Vasile a folosit o instalatie electrica improvizata cu scopul de a scoate la suprafata solului rame pentru pescuit, folosind un fier conectat la reteaua electrica, pe care l-a introdus in pamantul umed', a declarat luni purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, Alina Teodorescu.

Acesta a precizat ca s-a luat masura transportarii cadavrului la morga Spitalului orasenesc Brezoi in vederea stabilirii cauzei exacte a decesului.