Elicopterul care a transportat in Capitala un copil victima a accidentului de la Tulcea a aterizat vineri, in zona Aparatorii Patriei, urmand ca pacientul sa fie dus la Spitalul Bagdasar Arseni unde va fi evaluat, informeaza Agerpres.

Totodata, la scurt timp a aterizat pe stadionul Dinamo si celalalt elicopter al MAI, care transporta trei victime ale accidentului rutier. Acestea vor fi duse la Spitalul Floreasca.

Sapte persoane au murit, iar alte opt au fost ranite in noaptea de joi spre vineri in urma unui accident rutier petrecut in apropiere de orasul Tulcea, conform Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ).

Valentin P., in varsta de 21 de ani, din Tulcea, in timp ce conducea un autoturism marca BMW, s-a angajat in depasirea unei masini Audi, condusa de Basne A., in varsta de 30 de ani, din Tulcea, pe care a acrosat-o din cauza ca nu a pastrat o distanta laterala corespunzatoare.

Dupa acrosare, autoturismul Audi a patruns pe sensul opus de mers si a lovit o alta masina Audi, condusa de Dan S., de 44 de ani, din Bucuresti, care circula regulamentar, iar autoturismul BMW a parasit carosabilul si s-a rasturnat.

''Conducatorul autoturismului marca BMW, Valentin P., nu poseda permis de conducere. Cercetarile continua pentru lamurirea tuturor circumstantelor producerii accidentului'', potrivit IPJ Tulcea.

Acesta este cel mai grav accident rutier petrecut in judetul Tulcea in ultimii doi ani.