Un barbat care fusese arestat pentru furt din societati comerciale a murit, marti dimineata, in arestul Politiei Capitalei, dupa ce timp de o saptamana a fost in greva foamei, cazul fiind cercetat de procurorii Parchetului Capitalei.

Dupa ce a fost arestat preventiv, barbatul a fost dus in arestul Sectiei 5 din Capitala, au declarat pentru Mediafax surse din politie.

In 11 iulie, cand barbatul a anuntat ca va intra in greva foamei, a fost transferat in arestul Politiei Capitalei, pentru a fi supravegheat medical. Aflat in refuz de hrana de o saptamana, barbatul a decedat marti dimineata. Acesta anuntase anterior ca nu se simte bine, au precizat sursele citate.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat pentru Mediafax ca procurori din Parchetul Capitalei si politisti fac cercetari pentru a stabili cauzele decesului.

"In prezent, Parchetul de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti si lucratori ai Serviciului Omoruri din Politia Capitalei fac cercetari pentru a stabili cauzele decesului, cadavrul barbatului fiind transportat la Institutul National de Medicina Legala pentru necropsie", a spus Alexandru Niculae.