Un incendiu puternic a izbucnit, joi dupa-amiaza, la o cladire de birouri din apropierea Podului Ciurel din Capitala, anunta Realitatea Tv. Traficul in zona, pe soseaua Virtutii, a fost blocat pe ambele sensuri, iar circulatia tramvaiului 41 intrerupta. Autobuzul 178 a circulat pe un traseu deviat, pe Bulevardul Iuliu Maniu. Nu au fost raportate victime. Circulatia a fost reluata in jurul orelor 17:30.

Incendiu cladire birouri VirtutiiFoto: USER UPLOADED

  • FOTOGALERIE ​Incendiul de langa Podul Ciurel in imagini
  • Ora 17:30: Circulatia tramvaiului 41 s-a reluat pe ambele sensuri, anunta Realitatea Tv.

    Ora 17:05: Pompierii au anuntat ca incendiul nu a fost inca stins in totalitate, dar ca nu exista foc deschis, ci doar cateva focare la etajul 6 al cladirii. Acestia estimeaza ca incendiul va fi lichidat in aproximativ o ora, transmite reporterul HotNews.ro.

    Ora 16:55:Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca au precizat ca in cladire functiona o firma de calculatoare si o companie farmaceutica si ca ancheteaza cazul pentru a vedea daca se inscrie in accidente periculoase.

    Ora 16:50: In acest moment, incendiul este in cea mai mare parte stins, au mai ramas doar in interiorul cladirii locuri de unde iese fum si pompierii sunt inca la fata locului. Reprezentantii ISU au declarat ca incendiul a pornit de la ultimele doua etaje ale cladirii si nu a existat nicio victima, transmite reporterul HotNews.ro aflat la fata locului.

    Ora 16:09: Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat, pentru Realitatea Tv, ca in acest moment incendiul este localizat si nu exista pericol de propagare sau de explozie.

    In acest moment autospecialele pompierilor se retrag pentru alimentare, iar interventia, care a inceput in urma cu o ora si jumatate, va mai dura, fiind necesar ca pompierii sa intervina si in interiorul cladirii, a precizat reprezentantul ISU.

    Pompierii au intervenit cu 4 echipaje la inaltime si 11 autospeciale cu apa si spuma. O cladire vecina a fost afectata la nivelul parterului, si anume izolatia termica.

    Ora 15:44:Podul Grant a fost inchis circulatiei, in conditiile in care traficul rutier intre cartierul Crangasi si zona Lujerului este blocat, anunta Realitatea Tv.

    Incendiu cladire birouri Virtutii

    Incendiu cladire birouri Virtutii

    Foto: USER UPLOADED

    In apropierea cladirii de birouri este situata o benzinarie, iar pompierii incearca sa evite extinderea flacarilor.

    "Incepand cu ora 14.55, circulatia tramvaielor liniei 41 este blocata in ambele sensuri din cauza unui incendiu izbucnit la un imobil de pe Soseaua Virtutii, in zona strazii Orsova. De asemenea, linia de autobuze 178 este deviata, la indicatia Politiei Rutiere, prin Bulevardul Iuliu Maniu. Pompierii se afla la fata locului, dar actioneaza destul de greu, deoarece se desprind bucati din imobil", a declarat pentru Agerpres Brandusa Raeceanu, purtator de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti.

    Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca nu exista victime, potrivit Mediafax.

    El a precizat ca incendiul degaja un fum foarte puternic, iar flacarile s-ar putea extinde la o vila cu etaj din apropiere.

    La incendiu intervin sase autospeciale si doua autoscari, fiind solicitate alte doua echipaje.

    VIDEO Imagini de la stingerea incendiului:

    Vezi imagini trimise de un cititor HotNews.ro: