Dana Nastase, sotia lui Adrian Nastase, si fiul cel mare al cuplului, Andrei Nastase, au sosit, joi, la Penitenciarul Rahova, unde este incarcerat fostul premier. Dana Nastase si Andrei Nastase se afla la penitenciar, la ora transmiterii acestei stiri fiind finalizate formalitatile care permit intrarea lor in incinta inchisorii, informeaza Mediafax.

UPDATE Dana Nastase si Andrei Nastase au plecat, in jurul orei 12:45, de la Spitalul Penitenciar Rahova fara a face declaratii, informeaza posturile de televiziune. Vizita a durat mai putin de o ora.

Cei doi au venit la Rahova cu doua valize si cu un bax cu apa, odata cu intocmirea formalitatilor fiind verificate si bagajele. Potrivit regulamentului, vizitele pot dura maxim 2 ore.

Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, a ajuns marti seara, cu ambulanta, la Spitalul Penitenciar Rahova, dupa ce a fost externat de la Spitalul Floreasca din Capitala.

Adrian Nastase a fost cazat in sectia de terapie intensiva a Penitenciarului Spital Bucuresti Rahova, intr-o camera cu doua paturi si grup sanitar propriu, in care se mai afla un alt detinut.