Luni, vremea se va mentine in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, la inceput in sudul tarii, apoi si in celelalte regiuni, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, preluata de Mediafax.

Izolat cantitatile de apa pot depasi 20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 33 de grade, iar cele minime intre 12 si 23 de grade.

La Bucuresti

Cerul va avea innorari temporare si trecator, in prima parte a zilei, vor fi averse slabe, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 18...20 de grade

Marti

Cerul va fi temporar noros si, mai ales in timpul zilei, vor fi averse si descarcari electrice in jumatatea de est a tarii si pe arii restranse in rest. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate. Vantul va prezenta intensificari sustinute la munte, pe litoral, dar, trecator si in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 30 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 grade, mai scazute in depresiuni spre 6 grade.