Un tanar de 21 de ani a murit duminica intr-un spital din Capitala dupa ce a fost injunghiat in campusul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti (USAMVB), autorul fiind cautat de politisti, relateaza Mediafax.

Incidentul a avut loc duminica dimineata si a fost raportat la 112, persoana care a sesizat anuntand ca intr-un campus universitar din Sectorul 1 a fost injunghiata o persoana, care a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Surse judiciare au precizat pentru Mediafax ca tanarul injunghiat avea 21 de ani si era student la Management Agrozootehnic.

Din primele verificari s-a stabilit ca, in urma unui conflict spontan, un grup de persoane a adresat cuvinte jignitoare unei tinere, iar in apararea ei au intervenit prietenii cu care aceasta se deplasa. Ulterior, in altercatia intre cele doua grupuri, tanarul a fost injunghiat.

Autorul a fugit de la fata locului, iar tanarul injunghiat a fost transportat la spital, unde a fost supus unei interventii chirurgicale, insa nu a putut fi salvat.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei fac cercetari pentru identificarea autorului si stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.