Un tanar in varsta de 20 de ani a murit, iar alti patru au fost raniti grav, dupa ce masina in care se aflau a lovit un cap de pod, s-a rasturnat de cateva ori, apoi s-a oprit intr-un sant din zona localitatii dambovitene Nucet. Soferul, care era baut, a scapat nevatamat, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Dambovita, accidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, pe Drumul National 71 Targoviste-Bucuresti, in zona localitatii Nucet.

"Se pare ca soferul circula cu viteza excesiva, iar intr-o curba a pierdut controlul volanului, masina a acrosat un cap de pod si apoi s-a rasturnat de cateva ore. Cativa dintre ocupantii masinii au fost proiectati in afara masinii, unul fiind descarcerat de catre pompieri. Soferul autoturismului in care se aflau inca cinci persoane nu a suferit nicio leziune, iar etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,60 ml/litru alcool pur in aerul expirat, tanarul fiind cercetat pentru ucidere si vatamare grava din culpa", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita, Lucian Chirica.

Din cele sase persoane aflate in masina, cinci au ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Unul dintre raniti, in varsta de 20 de ani, a decedat, iar ceialalti patru au fost trimisi cu ambulantele la spitalele Floreasca si Bagdasar Arseni din Bucuresti.