Mai multi elevi si studenti din Odorheiu Secuiesc au ajuns la spital, vineri seara, dupa ce au cazut de pe platforma unui tir, in timpul unei sarbatori care se desfasoara in municipiu, informeaza Agerpres. Doua eleve au fost transportate cu ambulanta la spital, iar o treia a fost adusa de un echipaj SMURD. Starea lor este buna. Sapte tineri s-a prezentat la UPU Odorheiu Secuiesc cu escoriatii pe maini si picioare.

Tinerii participau la o sarbatoare numita "Zilele Elevilor" si dansau pe platforma respectiva, care se deplasa prin municipiu, a explicat purtatorul de cuvant al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, pentru agentia de presa. La un moment dat, intr-o curba usoara, pe strada Rackozi, din cauza balansului, balustrada de sustinere, din lemn, s-a rupt si mai multi elevi au cazut pe carosabil.

Seful Serviciului Judetean de Ambulanta Harghita, dr. Peter Szilard, a precizat ca la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Odorheiu Secuiesc au fost transportate cu ambulanta doua eleve, o a treia fiind adusa de un echipaj SMURD. Cele trei prezentau contuzii lombare si traumatisme craniene, dar starea lor este buna.

La UPU Odorheiu Secuiesc s-au mai prezentat alti sapte tineri care aveau escoriatii pe maini si picioare si care au venit pentru dezinfectia ranilor.

Purtatorul de cuvant al IPJ Harghita a precizat ca, din fericire, accidentul nu a fost unul foarte grav, in ciuda numarului mare de persoane care au ajuns la spital. Politia a declansat o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs accidentul.