Circulatia pe DN1, care a fost ingreunata, joi dupa-amiaza, in urma unei actiuni de amploare la care au participat mai multe institutii ale statului, in zona Paralela 45, a fost reluata in conditii normale, Politia precizand ca pe timpul controalelor traficul rutier nu a fost blocat.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, Daniel Radu, circulatia pe DN 1, intre Campina si Ploiesti, se desfasoara in conditii normale, controalele la care au participat Politia Prahova, dar si reprezentanti ai ARR, RAR si ai altor institutii incheindu-se, transmite Mediafax.

Reprezentantul Politiei Prahova a precizat ca pe durata actiunilor de control traficul pe DN 1 nu a fost blocat, ci au fost oprite pentru verificari grupuri de masini, care au fost scoase in afara partii carosabile, in zona Paralela 45.

"Nicio masina nu a fost oprita pentru mai mult de doua, trei minute, evident, daca nu au fost constatate probleme", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Prahova.

Acesta a precizat ca, in prezent, se lucreaza la centralizarea rezultatelor actiunii de control.

Initial, Politia Prahova a anuntat ca DN 1 este blocat pe sensul de coborare dinspre munte catre Bucuresti pentru realizarea controalelor planificate pentru joi dupa-amiaza.