Circulatia se desfasoara, duminica, in conditii de iarna pe anumite tronsoane rutiere din judetele Neamt si Suceava, a informat, duminica seara, Politia Romana, potrivit Agerpres. Duminica, in jurul orei 18.30, cele mai mari probleme erau pe drumul national 17, in judetul Suceava, pe tronsonul Suceava - Gura Humorului, si pe DN 15B, in judetul Neamt, pe tronsonul Poiana Largului - Pipirig, unde mai multe autotrenuri nu puteau inainta, din cauza zapezii depuse pe carosabil.

Si in judetul Brasov incepuse duminica sa se depuna zapada pe DN 1 si DN 73A, la Predeal, insa nu au fost semnalate probleme de trafic.

In aceste conditii, politistii recomanda conducatorilor auto care au renuntat la anvelopele de iarna sa nu porneasca la drum in zonele afectate de zapada.

Soferii surprinsi de ninsoare in timpul calatoriei sunt sfatuiti sa opreasca autovehiculele in locuri special amenajate, pana la interventia utilajelor de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant, precizeaza Politia Romana.