Complexul de agrement Floreasca din Capitala a ars, in noaptea de sambata spre duminica, in proportie de 50 la suta, peste o suta de pompieri intervenind pentru stigerea flacarilor, care au cuprins acoperisul constructiei in zona piscinei, sala de forta si restaurantul, transmite Mediafax.

Incendiul a fost semnalat la dispeceratul ISU Bucuresti la ora 1.38, iar la sosirea echipajelor de interventie ardea cu flacara acoperisul constructiei in zona piscinei cu extindere la sala de forta si la restaurant.

"In interiorul constructiei au ars camerele care aveau ca destinatie sala de forta si piscina. Nu au fost persoane care sa fi necesitat interventia echipajelor de prim ajutor", spune ISU Bucuresti.

Pentru stingerea incendiului, pompierii au actionat cu 16 autospeciale cu apa si spuma, doua echipaje de prim ajutor, doua autospeciale pentru descarcerare, doua autospeciale pentru interventie si salvare de la inaltime, doua motopompe, precizeaza sursa citata.

In aceasta interventie au fost angrenati 106 pompieri militari din cadrul ISU Bucuresti.

Constructia a ars in proportie de aprox 50 la suta, fiind protejate spatiile avand ca destinatie birouri administrative si alte incaperi pentru agrement.

Accesul autospecialelor de interventie s-a realizat cu dificultate din cauza aleilor inguste, iar alimentarea cu apa s-a facut din reteaua stradala, arata ISU Bucuresti.