​Un tanar care a tras cu arma într-o pizzerie din Târgovişte şi a împuşcat un bărbat, fără a-l răni grav, a fost reţinut de Poliţie pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat în cursul zilei de sâmbătă instanţei cu propunere de arestare preventivă, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Mihaela Savu, potrivit Agerpres. Bărbatul care a tras cu arma, vineri seara, are 31 de ani, este cunoscut cu antecedente penale, iar poliţiştii spun că era foarte agitat când l-au prins, cel mai probabil fiind sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, lucru ce va fi stabilit în urma rezultatelor probelor biologice.

Atacatorul a fost prins la scurt timp după incident de poliţiştii din Târgovişte. După ce a tras cu arma în pizzerie, bărbatul a mai produs un scandal într-o casă de pariuri sportive unde a folosit din nou arma şi a spart un geam. Acesta avea supra sa un pistol cu gaze pentru care nu deţine permis.

''Vineri, în jurul orei 18,30 a intrat într-o pizzerie din Târgovişte şi a tras cu arma. Avea un conflict mai vechi cu fostul cumnat care se afla în pizzerie. Agresorul a tras două focuri în interiorul pizzeriei, după care şi-a atacat fostul cumnat cu un cuţit. Nimeni nu a fost grav rănit'', a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Mihaela Savu.

Fostul cumnat al agresorului a fost găsit la faţa locului de poliţişti şi nu a fost nevoie să fie transportat la spital. Bărbatul care a tras cu arma este cercetat pentru vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.