Curtea de Apel Bucuresti judeca luni recursul lui Gheorghe Vladan la decizia prin care a fost arestat preventiv pentru savarsirea infractiunilor de omor calificat si deosebit de grav si tentativa la omor calificat si deosebit de grav, anunta Agerpres. Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, pe 6 martie, arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Gheorghe Vladan, hotarare atacata cu recurs. Pe 5 martie, Gheorghe Vladan a intrat intr-un coafor din Bucuresti, unde lucra sotia sa, si a tras cu un pistol marca Glock de calibru 9 mm asupra persoanelor care se aflau in salon. Doua femei, printre care si sotia lui Vladan, au murit pe loc, iar alte sase persoane au fost ranite.

Gheorghe Vladan, angajat al MAI din 2007, intr-o structura auxiliara, detinea arma legal din 2010 si a fost testat psihologic ultima oara anul trecut, potrivit Politiei Capitalei.

Cauza a fost preluata de la Parchetul Tribunalului Bucuresti de o echipa operativa formata din procurorul-sef Sectie de urmarire penala si criminalistica din cadrul PICCJ, Valentin Selaru, si un alt procuror, precum si ofiteri de politie judiciara de la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei.