Un barbat in varsta de 35 de ani a fost impuscat pe strada, marti dimineata, la Oradea, medicii ajunsi la fata locului nemaiputand sa-i salveze viata, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Bihor, Alina Dinu, a declarat ca incidentul a fost anuntat la 112 in jurul orei 8.30.

UPDATE Conform unor surse judiciare, este vorba despre un cetatean italian in varsta de 58 de ani, partener de afaceri cu victima, care la acest moment este audiat de politisti.

Mobilul crimei ar fi fost legat de o suma de bani pe care victima i-ar fi datorat-o cetateanului italian, afirma surse judiciare.

Cetateanul italian a fost prins la aproximativ 40 de kilometri de Oradea, in masina, asupra sa fiind gasita si arma.

Potrivit sursei citate, victima este un barbat in varsta de 35 de ani care a fost impuscat pe strada, in municipiul Oradea, primele indicii fiind ca arma folosita este una de vanatoare.

Barbatul a fost impuscat de mai multe ori, purtatorul de cuvant al Politiei neputand preciza insa cate focuri au fost trase asupra acestuia.

La randul sau, medicul Hadrian Borcea de la SMURD Bihor a declarat ca barbatul avea multiple leziuni produse prin impuscare cu o arma de foc.

Potrivit medicului, victima era in stop cardio-respirator, avand leziuni grave la cap si la torace si s-a incercat fara succes resuscitarea sa, timp de 50 de minute.