O tanara de 21 de ani a murit, iar o alta, in varsta de 26 de ani, este in coma la Spitalul Judetean din Ramnicu Valcea, dupa ce ambele au fost lovite de o autoutilitara, vineri dimineata, pe o trecere de pietoni din zona Raureni din Ramnicu Valcea, anunta Mediafax. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Valcea, accidentul s-a petrecut pe DN 64, in zona Raureni a municipiului Ramnicu Valcea, pe o trecere de pietoni din apropierea fostei scoli din zona.

"O autoutilitara Citroen condusa de un barbat de 30 de ani, din localitatea valceana Francesti, a accidentat doua tinere care se angajasera in traversarea strazii pe trecerea de pietoni. Fetele, in varsta de 21, respectiv de 26 de ani, au fost grav ranite, fiind transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea, unde tanara de 21 de ani a decedat, cu toate eforturile medicilor. Cealalta pacienta, de 26 de ani, din municipiul Ramnicu Valcea, este internata in continuare in coma", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Valcea, subinspector Alina Teodorescu.

Soferul a fost verificat cu etilotestul, care a indicat ca nu consumase bauturi alcoolice. El este cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava.