Aproximativ 50 de persoane din Sectorul 2 au declansat un protest spontan in urma intreruperilor repetate de energie electrica. Oamenii se plang ca de zece zile nu mai au curent, acesta fiind intrerupt de mai multe ori pe zi, transmite Realitatea TV.

Cei aproape 50 de oameniau blocat, pentru cateva zeci de minute, circulatia pe Soseaua Petricani din Bucuresti, potrivit Mediafax.Oamenii agita facturi si chitante care demonstreaza ca au platit la zi facturile de electricitate si spun ca refuza sa plece pana cand problemele nu se opresc.

Bucurestenii au cerut Primariei Sectorului 2 sa remedieze situatia, insa aceasta a acuzat Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) de numeroasele probleme.

Mai multe cartiere din Bucuresti au fost afectate, miercuri dupa-amiaza, de o pana de energie electrica, transmit televiziunile de stiri. Potrivit informatiilor oferite de compania Enel, nu au avut curent electric locuitorii din Titan, Obor, Pipera si Timpuri Noi, o zona ce cuprinde circa 400 de blocuri.

Transelectrica a anuntat ulterior ca "pana de curent care a afectat miercuri partea de nord-est a Capitalei a fost provocata de o defectiune a liniei 220 kV Bucuresti Sud-Fundeni".

Enel a anuntat ulterior ca toate zonele din Bucuresti afectate de pana de curent au fost realimentate cu energie. Avaria a durat circa 40 de minute.