UPDATE Trafic paralizat de ninsori: circulatia este inchisa pe A1, A2 si 23 de drumuri nationale. Intrarile si iesirile din Bucuresti sunt blocate

de V.M.     HotNews.ro
Miercuri, 25 ianuarie 2012, 22:30 Actualitate | Esenţial


Trafic ingreunat in Bucuresti
Foto: Hotnews
Ninsorile si viscolul au paralizat sud-estul tarii: circulatia rutiera este inchisa de miercuri seara pe autostrazile A1 Bucuresti - Pitesti si A2 Bucuresti - Lehliu, dar si pe alte 23 de drumuri nationale, din cauza fenomenelor meteo extreme. Sute de persoane si-au petrecut noaptea in masini, dupa ce au ramas blocate pe drumurile inzapezite. Intrarile si iesirile in Bucuresti sunt de asemenea blocate.
 • Vezi in articol ce drumuri sunt inchise
 • Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi consultate aici

UPDATE (05.30) Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, la aceasta ora, circulaţia rutieră este întreruptă din cauza zăpezii şi a viscolului pe următoarele drumuri naţionale:


-A1 Bucureşti – Piteşti;

-A2 Bucureşti – Lehliu;

-DN2(E85) Voluntari – Buzău; s-a întrerupt şi Buzău – Râmnicu Sărat;

-DN1D Urziceni – Albeşti-Paleologu;

-DN22 Râmnicu Sărat – Brăila;

-DN2C Costeşti – Slobozia;

-DN2M Focşani- Odobeşti;

-DN23B Măicăneşti – Ciorăşti;

-DN2N Bogza – Caiata – Dumbrăveni; se va închide şi tronsonul Dumbrăveni – Dumitreşti – Jitia.

-DN5B Giurgiu – Ghimpaţi;

-DN3 Călăraşi – Bucureşti;

-DN3A Lehliu Gară – Feteşti;

-DN21 Călăraşi – Slobozia;

-DN3B Călăraşi – Feteşti;

-DN31 Călăraşi – Mănăstirea.

-DN3 Bucureşti – Fundulea; se va închide şi către Lehliu;

-DN4 Bucureşti – Budeşti;

-DN71 Ulmi – Bâldana;

-DN2A Slobozia – Urziceni;

-DN2B Buzău – Făurei.

S-a închis DN1 Otopeni – Tâncăbeşti şi DN1A Bucureşti – Buftea – Ploieşti în zona Cocani.

În judeţul Giurgiu două autotrenuri au derapat şi au blocat circulaţia pe DN5, în zona Daia;

În judeţul Ilfov sunt probleme pe DN Centura Bucureşti, traficul fiind întrerupt în mai multe puncte;

În judeţul Dâmboviţa s-au produs blocaje pe DN72 Târgovişte – Găeşti şi DN7 Costeştii din Deal – Mătăsaru.

În judeţul Galaţi s-a întrerupt traficul pe DN24D Galaţi – Bârlad.

În judeţul Tulcea un tir a blocat DN22A Ciucurova – Topolog.

Pe DN73 Câmpulung – Braşov a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.


UPDATE (23.15): Circulatia a fost inchisa pe inca cinci drumuri nationale, traficul fiind inchis pe 23 de drumuri nationale si A1 Bucuresti - Pitesti si A2 Bucuresti - Lehliu, din cauza fenomenelor meteo extreme si pentru a permite utilajelor de deszapezire sa actioneze, anunta CNADNR.
Intrarile si iesirile in Bucuresti sunt blocate, anuntat primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Drumurile nationale cu circulatia inchisa la aceasta ora sunt: A1 Bucuresti - Pitesti, A2 Bucuresti - Lehliu, DN 2 Voluntari - Buzau, DN 3 Bucuresti - Calarasi, DN 5B Giurgiu - Ghimpati, DN 1D Albesti Paleologu - Urziceni, DN 22 Ramnicu Sarat - Braila, DN 23A Milcovul - Ciorasti, DN 23B Maicanesti - Codresti, DN 2A Slobozia - Urziceni, DN 2B Buzau - Faurei, DN 2C Buzau - Slobozia, DN 2M Odobesti - Andreiasu de Jos, DN 2N Bogza -Dumbraveni, DN 4 Bucuresti - Budesti, DN 71 Baldana - Ulmi, DN 73 Campulung - Rasnov, DN 61 Ghimpati - Gaesti, DN 1 Centura Bucuresti - Tancabesti, DN 5 Bucuresti - Giurgiu, Centura Bucuresti intre A1 si A2, DN 24D Barlad - Galati, DN 3A Lehliu - Fetesti, DN 3 B Calarasi - Fetesti si DN 21 Calarasi - Slobozia.

 • Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi consultate aici

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, la ora 23.00, circulatia este intrerupta din cauza zapezii si a viscolului pe urmatoarele drumuri nationale:

-A1 Bucuresti - Pitesti;

-A2 Bucuresti - Lehliu;

-DN2(E85) Voluntari - Buzau; s-a intrerupt si Buzau - Ramnicu Sarat;

-DN1D Urziceni - Albesti-Paleologu;

-DN22 Ramnicu Sarat - Braila;

-DN2C Costesti - Slobozia;

-DN2M Focsani- Odobesti;

-DN23B Maicanesti - Ciorasti;

-DN2N Bogza - Caiata - Dumbraveni; se va inchide si tronsonul Dumbraveni - Dumitresti - Jitia.

-DN5B Giurgiu - Ghimpati;

-DN3 Bucuresti - Fundulea; se va inchide si catre Lehliu;

-DN4 Bucuresti - Budesti;

-DN71 Ulmi - Baldana;

-DN2A Slobozia - Urziceni;

-DN2B Buzau - Faurei.

S-a inchis DN1 Otopeni - Tancabesti si DN1A Bucuresti - Buftea - Ploiesti in zona Cocani.

In judetul Giurgiu doua autotrenuri au derapat si au blocat circulatia pe DN5, in zona Daia;

In judetul Ilfov sunt probleme pe DN Centura Bucuresti, traficul fiind intrerupt in mai multe puncte;

In judetul Dambovita s-au produs blocaje pe DN72 Targoviste - Gaesti si DN7 Costestii din Deal - Matasaru.

In judetul Galati s-a intrerupt traficul pe DN24D Galati - Barlad.

In judetul Tulcea un tir a blocat DN22A Ciucurova - Topolog.

Pe DN73 Campulung - Brasov a fost restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.

Pe DN7 Pitesti - Ramnicu Valcea traficul a fost reluat.

Circulatia este inchisa miercuri seara pe A1 Bucuresti - Pitesti si A2 Bucuresti - Lehliu, dar si pe 18 drumuri nationale, din cauza fenomenelor meteo extreme si pentru a permite utilajelor de deszapezire sa actioneze, anunta CNADNR.

La ora 22.00, drumurile nationale cu circulatia inchisa erau: A1 Bucuresti - Pitesti, A2 Bucuresti - Lehliu, DN 2 Voluntari - Buzau, DN 3 Bucuresti - Fundulea, DN 5B Giurgiu - Ghimpati, DN 1D Albesti Paleologu - Urziceni, DN 22 Ramnicu Sarat - Braila, DN 23A Milcovul - Ciorasti, DN 23B Maicanesti - Codresti, DN 2A Slobozia - Urziceni, DN 2B Buzau - Faurei, DN 2C Buzau - Slobozia, DN 2M Odobesti - Andreiasu de Jos, DN 2N Bogza -Dumbraveni, DN 4 Bucuresti - Budesti, DN 71 Baldana - Ulmi, DN 73 Campulung - Rasnov, DN 61 Ghimpati - Gaesti, DN 1 Centura Bucuresti - Tancabesti si DN 5 Bucuresti - Giurgiu.

Traficul va fi redeschis in functie de evolutia fenomenelor meteorologice, precizeaza CNADNR, care mentioneaza ca circulatia se desfasoara in conditii de iarna in toata tara, Compania actionand pe intreaga retea rutiera.

CNADNR roaga participantii la trafic ca, in perioada urmatoare, sa evite tranzitarea zonelor afectate de fenomene meteorologice intense, sa adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere existente si sa echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarna, lanturi, lopata).

 • Situatia in Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat miercuri seara, la RTV, ca intrarile si iesirile din Bucuresti sunt blocate.

Oprescu a convocat un nou comandament de iarna joi, la ora 7.00.

Primarul Capitalei le-a cerut miercuri seara operatorilor de curatenie sa intre cu utilajele de deszapezire pe arterele principale ale orasului, in special pe cele destinate transportului in comun, pentru ca joi dimineata sa se circule in "cat mai aproape de normal, dar in niciun caz pe zapada sau pe gheata".

Potrivit Agerpres, edilul-sef le-a dat dispozitie inspectorilor din cadrul Corpului de control sa le ceara cetatenilor Capitalei sa-si curete zapada din fata imobilelor. "Am rugat sa se treaca pe partea de avertisment, iar daca ei nu-si vad de obligatiile civice pe care le au, vor primi amenda", a spus Oprescu.

Primarul general a facut un apel la bucuresteni sa renunte pe cat posibil la deplasarea cu autoturismele personale si sa recurga la mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la locurile de munca.

El a dat si o dispozitie speciala, aceea de a se imprastia sare pe poduri. "Acolo unde s-au format poduri de gheata, le-am spus foarte clar ca au de imprastiat sare", a mentionat primarul general.

Primarul general a solicitat operatorilor sa aiba in vedere si strazile mici, unde sa se imprastie material antiderapant. "In asa fel incat maine dimineata sa nu ne ramana decat bateriile pe care nu le putem forma decat cu politia rutiera in fata, iar parintii sa-si poata duce copiii la scoala', a mai precizat Oprescu.

Edilul sef a cerut Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti si Politiei Locale sa fie pregatite pentru a li se acorda oamenilor strazii adapost si ingrijire.

Potrivit raportului prezentat de edilului sef, pana miercuri seara au fost verificate 75 de artere principale, constatandu-se poduri de gheata, artere nedeszapezite, inclusiv unele treceri de pietoni, pe mai multe strazi si bulevarde din cele sase sectoare ale Capitalei.

De asemenea s-a constatat lipsa de interventie in mai multe statii de tramvai, de autobuz si troleibuz, precum si lipsa de evacuare a zapezii stranse la intrarile unor spitale si institutii.

Un numar de 158 de persoane fizice si juridice au fost somate pentru nedegajarea zapezii si a ghetii de pe trotuare. Circulatia pe mai multe strazi a fost blocata din cauza copacilor cazuti. Numarul copacilor cazuti este de 126, in pericol de cadere sunt 15 copaci, sunt 18 semafoare defecte, 21 de masini au fost avariate de copaci, cinci strazi sunt inzapezite, doi stalpi de electricitate sunt in pericol de cadere, 10 cabluri au cazut, pe 10 strazi traficul este ingreunat. In total miercuri au fost primite 124 de sesizari.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

11075 vizualizari

 • +1 (1 vot)    
  harta (Miercuri, 25 ianuarie 2012, 23:47)

  andimi [utilizator]

  O harta cu acest drumuri ar fi fost foarte utila. Eu unul stiu geografie, insa tot sunt localitati pe care nu le mai nimeresc.
  P.S. greu se mai intra cu login pe acest site. De ce?
  • 0 (2 voturi)    
   Si iarna il acuza de minciuna pe Boc Emil, (Joi, 26 ianuarie 2012, 11:14)

   liviau2005 [utilizator] i-a raspuns lui andimi

   Ieri cu exprimari in cea mai mocirloasa limba de lemn tovarasul Boc Emil ,sluga lui ba-secu ne anunta ca in tara se va circula normal...pana si iarna il acuza de minciuna pe bok-ciu...va rog cenzurati neam de slugi ,va veni si vremea judecatii
 • -13 (13 voturi)    
  la noi e cald,la voi e fain! (Miercuri, 25 ianuarie 2012, 23:48)

  traian [anonim]

  La noi,in sudul Frantei s-a umblat si astazi in bluza,soare,aleal,alea!La voi se blocheza tara cu zapada!
  Nimic nou,asa e Romania,pitoreasca,dar e fain mai,aveti zapada,frig,stiti ca e iarna!
  • +3 (3 voturi)    
   lol (Joi, 26 ianuarie 2012, 1:58)

   Archon [anonim] i-a raspuns lui traian

   Fantastic, cred ca esti un om extraordinar deoarece insusi soarele te urmeaza oriunde te-ai duce! Pot sa te ating?
  • 0 (2 voturi)    
   laissez tomber (Joi, 26 ianuarie 2012, 2:29)

   Engel [utilizator] i-a raspuns lui traian

   las-o jos, ca in week-end vine si in Franta frigul si zapezile si atunci sa vezi tu bushoane de zeci si sute de kilometri pe maretele autostrazi franceze, care sunt la fel de nepregatite ca si cele romanesti. Am locuit 3 ani in Bretagne si la cea mai slaba ninsoare erau dati peste cap, sa nu mai vorbesc de iarna trecuta cand a fost prapad desi zapada nu trecuse de-un lat de palma! Acum sunt in Nord, si nu prea sper sa fie mai bine, cu toate ca aici se pare ca ninge mai des.
 • +3 (9 voturi)    
  Pneuri de iarna?! (Joi, 26 ianuarie 2012, 0:16)

  un roman [utilizator]

  Acum vad romanii fuduli de ce e bine sa ai pneuri adaptate iernii.
  • +1 (1 vot)    
   lol (Joi, 26 ianuarie 2012, 2:04)

   Archon [anonim] i-a raspuns lui un roman

   Roti de iarna : ~3000 RON
   vs.
   Lanturi antiderapante : ~400 RON

   Si pot pune pariu cu tine ca o masina echipata cu lanturi se descurca mult mai bine decat una care are doar roti de iarna.
   • 0 (0 voturi)    
    lanturi (Joi, 26 ianuarie 2012, 6:54)

    mitica [anonim] i-a raspuns lui Archon

    De aia in primavara o sa fie iar numai gropi pe carosabil, sarea data de astia in combinatie cu lanturile tale asta fac ! Spre exemplu, eu ma descurc perfect cu anvelope de iarna second, care au costat exact cat lanturile tale. Desi daca ai luat lanturi de 400 lei, ar trebui sa incerci sa mai faci vizite macar prin hipermarket-uri, acolo sunt mai ieftine. Doar daca nu ai vreun Q, X, Z, atunci se explica toate ! O zi buna si circulabila !
   • 0 (0 voturi)    
    exagerezi (Joi, 26 ianuarie 2012, 7:05)

    cosmin s [anonim] i-a raspuns lui Archon

    exagerezi
    roti de iarna gasesti incepand de la 1200RON, iar lanturile nu stiu daca poti sa le folosesti cand e polei.
   • 0 (0 voturi)    
    lol reloaded (Joi, 26 ianuarie 2012, 7:55)

    Marin [anonim] i-a raspuns lui Archon

    As vrea sa te vad pe tine mergand cateva zile cu lanturi pe rotile motoare si cauciucuri de vara. Pe langa faptul ca o sa iti cumperi rapid o noua pereche de cauciucuri de vara, cele vechi fiind distruse de lanturi, o sa ai fix din parti controlul masinii. Sau poate pui 4 lanturi :)
    Si "Roti de iarna : ~3000 RON" - pentru ce masina?!
    Majoritatea oamenilor au cauciucuri de dimensiuni mici, care nici pe departe nu ajung acolo.

    Prea multi "Mircea Badea", care isi dau cu parerea, ca sa scrie si ei ceva pe forumuri, desi nu au habar despre ce e vorba.
   • 0 (0 voturi)    
    ? (Joi, 26 ianuarie 2012, 8:07)

    Gigi Fisiune [anonim] i-a raspuns lui Archon

    Anvelope de iarna: ~600 - ~2000, asta daca nu ai nu stiu ce hummer

    Lanturi: sa zicem ca 400

    Nu te arunca cu pariurile pentru ca:

    1. Lanturile nu au aceeasi suprafata de contact precum anvelopele, deci se descurca mult mai greu. Si asta iti garantez eu pentru ca stiu diferenta;

    2. Anvelopele de iarna se descurca mult mai bine decat lanturile vezi pct. 1

    3. Lanturile iti distrug si anvelopele si directia

    4. Este evident ca nu ai condus in viata ta o masina cu anvelope de iarna. Daca ai fi facut-o, n-ai mai fi spus aiureli aici,

    5, Nici logica nu te prea ajuta.
    • 0 (0 voturi)    
     aberezi ... mai gigi contra ! (Joi, 26 ianuarie 2012, 11:43)

     adrian [anonim] i-a raspuns lui Gigi Fisiune

     1. fals .
     habar nu ai nici fizica elementara daca zici asa ceva ....

     2.pe zapada se descurca mai bine lanturile , fapt dovedit . nu stii de ce , caua singur pe net ..daca stii cum .

     3. corect.

     4. desteptu nu e destept destul daca nu e si fudul ....

     5. nici pe tine
   • 0 (0 voturi)    
    confuzie (Joi, 26 ianuarie 2012, 8:44)

    sorin [anonim] i-a raspuns lui Archon

    vezi ca pierzi pariul...
    cauciucurile de iarna au compozitia special pt temperaturi scazute si profilul pt zapada
    sa te vad cu roti de vara cu lanturi, sau fara, pe o sosea uscata la -5 grade si intrebandu-te de ce nu franeaza masina :)
   • 0 (0 voturi)    
    sustin (Joi, 26 ianuarie 2012, 8:57)

    Max [anonim] i-a raspuns lui Archon

    sustin teoria lanturi vs cauciucuri, insa sunt totusi pentru 2 situatii diferite.

    Cauciucurile de iarna sunt pentru situatii usoare, cand e un strat subtire de zapada. Lanturile sunt pentru acel strat de zapada de cativa cm, care deja e batatorit si lustruit, unde doar cauciucuri cu tinte mai pot face fata.

    Vei fi tras pe dreapta de politie daca mergi cu lanturi pe un drum usor acoperit cu zapada, si risti sa iti avariezi si masina/pneurile.

    Iar lanturile mele au fost 80 RON :))
   • 0 (0 voturi)    
    Cu (Joi, 26 ianuarie 2012, 8:58)

    Jar [anonim] i-a raspuns lui Archon

    roti de vara,am rupt lanturile si tot n-am trecut dealul spre satul meu;cu rotile de iarna n-am avut nevoie de lanturi.Mai sunt si alte avantaje,da' nu ti le spun.
    Esti anti Basescu,nu?
   • 0 (0 voturi)    
    DACA ESTI SARAC.... (Joi, 26 ianuarie 2012, 9:11)

    ciombe [anonim] i-a raspuns lui Archon

    Nu trebuia sa dai banii pe masina! Un autoturism inseamna in primul rand costuri dupa aceea placere si din cand in cand si profit!
    Pastraza sfaturile pentru tine! Tine-le secret!
    Amaratule!
   • 0 (0 voturi)    
    Lanturi vs cauciucuri de iarna (Joi, 26 ianuarie 2012, 9:14)

    zet [anonim] i-a raspuns lui Archon

    Daca va costa cauciurile de iarna 3000 ron si nu va permiteti probabil ati ales masina un pic peste posibilitatile dvs. La o masina medie am platit 1200 ron pentru cele mai bune cauciucuri de iarna disponibile pe piata, dar existau si variante de 900 ron!
    Lanturile sunt bune pe zapada afanata in rest distrug si masina si drumul. Sunt utile pentru a iesi din situatii critice si cam atat!
 • +3 (3 voturi)    
  propunere-intrebare (Joi, 26 ianuarie 2012, 0:34)

  Sorin [anonim]

  De ce nu se inchid scolile in conditii de cod portocaliu de viscol????
 • +1 (1 vot)    
  trenul ca varianta (Joi, 26 ianuarie 2012, 0:57)

  razvan [anonim]

  Bine macar ca trenurile circula, desi cu intarzieri.
 • +2 (4 voturi)    
  blocaj centura (Joi, 26 ianuarie 2012, 1:20)

  thomas [anonim]

  eu sunt blocat pe centura de la ora 16 ... acum este 1:30 si nu se face nimic sa ne scoata de aici...
  halal tara
  • +1 (1 vot)    
   ... (Joi, 26 ianuarie 2012, 8:40)

   aaaa [anonim] i-a raspuns lui thomas

   Asta doar la romani se intampla ...

   Inconstienta ca si prostia doare ... daca stii ca e super naspha afara la ce p... mea te duci ... si dupa care mai ai si tupeul sa te plangi.
 • +1 (7 voturi)    
  lol (Joi, 26 ianuarie 2012, 2:05)

  Archon [anonim]

  Ma bucur sa vad ca iarasi l-a prins iarna nepregatit pe tovarasul Oprescu. Sunt curios, circulatia pe autostrada suspendata cum se desfasoara?
  • +1 (1 vot)    
   ironie (Joi, 26 ianuarie 2012, 9:00)

   Max [anonim] i-a raspuns lui Archon

   hai sa nu ne mai luam iarasi de toata lumea. Nu i-a prins pe nepregatite, insa la ce cantitate a cazut si la vantul puternic care a suflat, cred ca si Chuck Norris ar fi avut emotii. Nu dau prea multe parale pe Oprescu, Basescu, Iliescu, dar nu e vina lor ca e iarna.

   Ca exemplu, ieri dimineata imi curatam masina, si din urma se punea la loc mai ceva. Si e doar o masina. ce mai zici de ditaimai drumul?
  • 0 (2 voturi)    
   E, lasa/l! (Joi, 26 ianuarie 2012, 9:14)

   , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Archon

   El face exercitii vara!
   Si ne arata cat de (d)eficient, va fi iarna!
   Apropo, ce cauta azi dimineata cu televiziunile duoa el? A, se face ca lucreaza!
 • +5 (11 voturi)    
  Basescu e de vina (Joi, 26 ianuarie 2012, 2:14)

  Vizitiul [utilizator]

  Pai cum adica? Simplu. Discursul lui "rece" si "taios" a cauzat aceste ninsori abundente. Logic!

  Pentru asta trebuie suspendat!
 • 0 (0 voturi)    
  incapabili (Joi, 26 ianuarie 2012, 4:06)

  miki [anonim]

  da, pai bine k a pus oprescu utilajele sa curete bucurestiu, k in ziua de joi sa se circule aproape de normal, dar intrarile si iesirile lui? noi cum intram in Buc? avem bilete cumparate la avion, si ne tin izolati in orase, nu putem ajuge, la prima ninsoare ne izoleaza. cine ne despagubeste? basescu? oprescu? sefu drumurilor nationale? nimeni! noi ! k prostii cumparam altele
 • -1 (1 vot)    
  :) (Joi, 26 ianuarie 2012, 8:06)

  ion voicu [anonim]

  da, stiu, "iarna ne-a luat prin surprindere". din nou!
 • +2 (2 voturi)    
  Este iarna! (Joi, 26 ianuarie 2012, 8:18)

  Zisu [anonim]

  Este iarna fratilor! Multumitii lui D-zeu ca a nins un pic. Nici asa nu se stie daca la vara sau anul care va urma n-o sa facem foamea datorita secetei care dureaza de asta vara. Ar trebui sa mai ninga vreo doua saptamini cel putin.
  Nu mai sariti in sus, nu-i nimeni superman ca sa rezolve problema nametilor instantaneu.
  In cea ce privesc transmisiunile TV inmultiti cea ce transmit cu un 0,2% pentru a avea o imagine apropiata de realitate.
  P.S. Acum vreo doi ani m-au prins ninsorile din ianuarie la vreo 400km de Bucuresti. Am stat ca fraierul acolo vreo saptamina urmarind "dezastrul" transmis de TV-uri. Pina la urma m-am decis sa plec fie ce-o fi. Urma sa merg pe E85(ala blocat acum). Drumul a fost ca-n palma nici o problema.
  Cind am ajuns in Bucuresti acelasi dezastru transmis la TV-uri. Asa ca nu uitati procentul cu care trebuie inmultite stirile pentru a fi adevarate.
  Este iarna!
 • +1 (1 vot)    
  Situatia reala (Joi, 26 ianuarie 2012, 8:32)

  Calatorul [anonim]

  Urmariti web-cam-urile de pe site-ul Jurnalului National pentru situatia din Bucuresti cel putin.
 • 0 (0 voturi)    
  Ihm... (Joi, 26 ianuarie 2012, 9:02)

  tudor [anonim]

  pentru ca joi dimineata sa se circule in "cat mai aproape de normal, dar in niciun caz pe zapada sau pe gheata"

  Aici in drumul taberei sunt troiene pe strada. Cred ca au renuntat sa mai treaca macar cu plugul. Fiecare pentru el.
 • 0 (0 voturi)    
  E normal (Joi, 26 ianuarie 2012, 12:07)

  Marioara [anonim]

  Luand in considerare conditiile meteo, e normal sa fie situatia care este acum. Viscolul imprastie zapada pe carosabil imediat dupa ce au trecut cei cu utilajele deci e un fel de lupta cu morile de vant. Oprescu si cei de la salubrizare au facut tot ce tinea de ei ca sa ne ofere drumuri practicabile in Bucuresti.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by