Circulatia pe drumurile nationale 1 si 1 A este ingreunata, sambata, in conditiile in care DN 1 este foarte aglomerat din cauza numarului mare de turisti care se indreapta spre munte pe Valea Prahovei, iar pe DN 1 A, in zona de munte, ninge viscolit, transmite Mediafax.

Traficul rutier este ingreunat, sambata, pe drumul national 1, intre Ploiesti si Brasov, pe Valea Prahovei.

Potrivit Politiei Prahova, pe sensul de urcare catre munte s-a format o coloana de masini care se intinde pe cativa kilometri.

Circulatia este ingreunata in special pe raza orasului Comarnic, insa drumul este aglomerat pana in statiunea prahoveana Busteni. Pe Valea Prahovei nu mai ninge, insa carosabilul este umed.

Circulatia rutiera este, de asemenea, ingreunata si pe drumul national 1 A, care face legatura intre Ploiesti si Brasov pe ruta Valenii de Munte - Cheia - Sacele si care este circulat in special de TIR-uri, care nu au acces pe DN 1 in week-end.

Potrivit Politiei Prahova, pe DN 1 A in localitatea prahoveana Cheia, aproape de granita dintre judetele Prahova si Brasov ninge viscolit, iar pe carosabil s-a asternut un strat subtire de zapada framantata. In zona actioneaza utilaje de deszapezire si nu s-au format coloane de masini intrucat valorile de trafic sunt relativ reduse, au precizat politistii.