Un pistol cu sase gloante in incarcator a fost gasit, vineri, in toaleta unei benzinarii din localitatea damboviteana Corbii Mari, situata pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, relateaza Mediafax. Politistii au reusit sa-l identifice pe proprietarul pistolului, fiind vorba de angajatul unei firme de transport valori, pe numele caruia a fost intocmit dosar penal pentru neglijenta in serviciu.

Potrivit sefului Politiei orasului Gaesti, comisar sef Alexandru Iorga, initial s-a crezut ca este vorba despre un pistol marca TT, de calibru 7,56 milimetri, iar ulterior, la fata locului s-a constatat ca arma este de tip Makarov, calibru 9 milimetri, cu sase gloante in incarcator.

"Pistolul a fost ridicat de la fata locului, iar angajatului firmei de transport valori cu sediul in Bucuresti i s-a intocmit dosar penal pentru neglijenta in serviciu. El a uitat arma in toaleta, iar cercetarile noastre la fata locului arata ca nu este un pistol TT calibru 7,56 milimetri, ci un pistol Makarov, calibru 9 milimetri, cu sase gloante in incarcator", a declarat seful Politiei orasului Gaesti, comisar sef Alexandru Iorga.

Primele cercetari arata ca angajatul firmei de transport valori care se deplasa impreuna cu alti colegi, dinspre Pitesti spre Bucuresti a oprit masina la benzinaria de pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 49, uitand pistolul cu sase gloante in toaleta.

Ulterior, angajatul a sesizat lipsa pistolului, iar conducerea firmei a contactat conducerea benzinariei reclamand lipsa armei.