Un politist a impuscat, luni, un tanar, cu arma din dotare, in localitatea Merisani, din judetul Arges, apoi a incercat sa se sinucida, primele cercetari aratand ca agentul s-a razbunat pe victima din cauza unor neintelegeri sentimentale, potrivit Mediafax. Primele date arata ca politistul, care este angajat la Postul de Politie Baiculesti, nu era in timpul serviciului, dar avea arma din dotare asupra sa.

UPDATE: Politistul care a impuscat un tanar cu arma din dotare a murit la spital, dupa ce s-a impuscat in cap.

Incidentul s-a petrecut in satul Borlesti, comuna Merisani, iar martorii spun ca altercatia a avut loc pe strada, dupa ce politistul a coborat din masina si, nervos, a avut o discutie cu tanarul despre care banuia ca are o relatie cu iubita sa. Ulterior, politistul a tras cu arma din dotare inspre tanar, pe care l-a ranit, apoi, speriat de fapta sa, agentul a incercat sa se sinucida.

Ranitii au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti.

Surse judiciare spun ca agentul a mai fost implicat intr-un incident cu violenta anul trecut, cand a agresat un barbat care l-a chemat pentru a ancheta un caz, dosarul intocmit pe numele politistului pentru lovire fiind in cercetare. Politistii criminalisti fac cercetari la fata locului.