Trei persoane au murit, marti seara, intr-un accident care a avut loc pe DN 1, in zona localitatii Miraslau, judetul Alba, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un autocar plin cu pasageri, traficul in zona fiind blocat pe ambele sensuri, relateaza Mediafax.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Alba, un autoturism si un autocar s-au ciocnit pe DN 1, in zona localitatii Miraslau, din judetul Alba, iar in urma impactului trei persoane, toate din autoturism, au murit.

Politistii rutieri au stabilit ca soferul autoturismului a facut o depasire, iar in momentul in care a revenit pe banda sa de mers a derapat si s-a ciocnit cu autocarul care circula din sens opus.

Autocarul apartine unei firme nationale de transport persoane si era plin cu pasageri, insa potrivit declaratiilor politistilor rutieri niciunul dintre acestia nu a fost ranit.

La fata locului, au fost mobilizate mai multe echipaje de Politie, SMURD, Ambulanta, dar si de descarcerare care intervin pentru scoaterea victimelor din autoturism.

Potrivit sursei citate, circulatia rutiera in zona in care s-a produs accidentul este blocata, politistii rutieri estimand ca traficul va fi reluat in jurul orei 21.00.