Un copil in varsta de un an si jumatate din Barlad a ajuns in stare critica la spital, sambata dupa-amiaza, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui bloc din municipiu, fiind lasat nesupravegheat de catre mama lui, relateaza Mediafax.

Potrivit Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, copilul a cazut in gol de la etajul al treilea in timp ce se juca, fara a fi supravegheat de catre mama lui, in urma impactului cu solul suferind o fractura de craniu. Mama a fost cea care a sunat la numarul de urgenta 112 si a solicitat interventia unei ambulante, dispecerul de serviciu reusind foarte greu sa se inteleaga cu femeia din cauza starii de soc in care aceasta se afla.

"Chiar daca am ajuns in trei minute la solicitare, mama copilului nu a mai avut rabdare si l-a urcat pe micut intr-o masina particulara pentru a ajunge cat mai repede la spital. Cadrele medicale de la Spitalul de Urgenta Barlad l-au diagnosticat pe copil cu fractura de craniu, starea lui fiind una critica, astfel incat s-a impus transferarea la o clinica universitara de specialitate", a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.