Trei persoane au fost ranite dupa ce un autobuz in care se aflau detinuti s-a rasturnat marti dimineata in judetul Constanta, transmit televiziunile de stiri. Detinutii erau transportati pentru a lucra la tronsonul de autostrada Medgidia-Cernavoda.

Agerpres precizeaza ca in autobuz se aflau 22 de detinuti de la Penitenciarul Poarta Alba, care erau transportati la un punct de lucru al autostrazii A2.

Accidentul a avut loc pe marginea DN 22C, in apropierea localitatii Mircea Voda.

Purtatorul de cuvant al penitenciarului, Gabriel Botezan, a declarat ca unul dintre detinuti acuza dureri la spate si a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, iar doi, care au suferit diferite leziuni usoare, au fost dusi la Spitalul Municipal Medgidia.

Celorlalti 19 detinuti care se aflau in autobuz li se va acorda asistenta medicala la spitalul penitenciarului de la Poarta Alba.

Politistii rutieri au precizat ca, din primele verificari, a reiesit ca soferul autobuzului a franat brusc pentru a nu intra in coliziune cu un mijloc de transport din fata lui, a derapat si s-a rasturnat.