Un accident rutier in care si-au pierdut viata patru barbati s-a produs marti dimineata in sectorul Fata Cremenii, in apropierea comunei Prunisor, la 20 de kilometri de municipiul Drobeta Turnu Severin.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mehedinti, Ramona Nistor, a declarat pentru AGERPRES ca evenimentul a avut loc pe fondul unei stari de oboseala a soferului unui autoturism marca Opel, care a intrat in coliziune frontala cu un autotren parcat regulamentar pe sensul de mers catre Craiova.

''Doua echipe de la descarcerare au actionat aproape doua ore pentru scoaterea victimelor din autoturism. Din pacate, nu s-a putut face nimic pentru salvarea vietilor acestora. Trupurile lor au fost preluate de o ambulanta si transportate la morga Spitalului Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin'', a precizat Nistor.

Traficul rutier, blocat in zona din cauza accidentului, a revenit la normal.

Autovehiculele implicate in tragicul accident au fost deplasate intr-o zona de refugiu, iar politistii continua sa faca cercetari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care acesta a avut loc.