Andrei Tinu (fost Iucinu), fiul fostului director al cotidianului "Adevarul", a fost internat de urgenta sambata, la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce a fost muscat de o vipera cu corn, transmit televiziunile de stiri. Fiul lui Dumitru Tinu are o crescatorie de vipere in apropiere de Giurgiu.

Andrei Tinu (fost Iucinu) si mama sa, Emilia IucinuFoto: AGERPRES

Andrei Tinu detine ferma de vipere impreuna cu niste prieteni in Lunca Dunarii, in apropiere de Giurgiu.

Potrivit informatiilor, el merge la crescatorie la fiecare doua saptamani, pentru a extrage veninul.

Andrei Tinu este internat in prezent la Spitalul Floreasca.

In cursul serii, purtatorul de cuvant al spitalului, Bogdan Oprita, a declarat pentru Mediafax ca in ultimele ore starea pacientului s-a agravat, iar hematomul suferit la o mana s-a extins la brat, astfel incat specialistii de la chirurgie plastica iau in calcul o eventuala interventie chirurgicala in aceasta noapte.

Pe 28 ianuarie 2008, Curtea de Apel Bucuresti a decis, printr-o sentinta irevocabila, ca Andrei Iucinu este fiul natural al fostului director al cotidianului "Adevarul", iar pe 20 noiembrie 2008, Judecatoria Sectorului 3 a decis ca Andrei Iucinu are dreptul la trei optimi din masa succesorala, instanta anuland certificatul de mostenitor detinut de Anna-Maria Tinu.

La 5 martie 2008, magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis ca Andrei Iucinu sa poarte numele de Tinu.

Dumitru Tinu, director si actionar majoritar la cotidianul "Adevarul", a murit la 1 ianuarie 2003, in urma unui accident rutier.