Judecatorii au acordat un nou termen in dosarul lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, dupa ce acesta a lesinat luni in sala de judecata, inainte de inceperea vizionarii probei ce continea declaratia victimei - nepotul acuzatului, Ionut Anghel, informeaza Agerpres. Bercea Mondial este acuzat de tentativa de omor calificat. Urmatoarea infatisare va avea loc pe 5 decembrie.

Sandu Anghel, cercetat in stare de arest preventiv pentru tentativa de omor calificat, fiind acuzat ca in luna februarie l-a injunghiat pe nepotul sau, s-a prezentat luni in fata Tribunalului Olt. In cadrul sedintei trebuia sa fie administrata proba ce contine o inregistrare audio-video cu declaratia victimei, proba pe care aparatorii lui Bercea o considera nelegala.

Judecatorii au fost nevoiti sa dea un nou termen in dosar, pe data de 5 decembrie, dupa ce Sandu Anghel, care a sustinut de la inceputul sedintei de judecata ca nu se simte bine, a lesinat. Potrivit avocatilor apararii, Anghel sufera de hepatita cronica si i s-a facut rau deoarece luni dimineata a uitat sa ia medicamentele. Acesta a primit ingrijiri medicale si a fost transportat la Penitenciarul din Craiova.

Bercea Mondial este in arest preventiv din luna februarie, dupa ce nepotul sau, Ionut Anghel, a ajuns la spital cu rani grave provocate prin injunghiere.