Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost ranit, joi seara, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier, potrivit Agerpres.

Attila VerestoyFoto: Agerpres

UPDATE 22.30: Verestoy Attila va fi internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, purtatorul de cuvant al acestei unitati sanitare, Bogdan Oprita, declarand, joi seara, ca parlamentarul a suferit mai multe fracturi in urma accidentului rutier in care a fost implicat.

UPDATE: Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Cluj, Alma Brehariu-Bruja, din primele cercetari rezulta ca Verestoy Attila a intrat cu masina pe contrasens, scrie agentia de presa citata.

''Din primele cercetari s-ar parea ca soferul autoturismului, care circula din directia Cluj-Napoca inspre Oradea, a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un autotren'', a precizat Alma Brehariu-Bruja. Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj a mai spus ca in cauza s-a deschis o ancheta pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Surse medicale au declarat ca accidentul a avut loc in localitatea clujeana Izvorul Crisului. Senatorul a fost internat la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj si se afla in stare stabila. Verestoy Attila a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, fara pierderea cunostintei, si un traumatism toracic.

"Intr-adevar este la noi. Chiar eu am vorbit cu el si este intr-o stare stabila, dar ne-a rugat sa nu dam mai multe detalii", a declarat directorul Spitalului Judetean, dr. Cristiana Ciortea, citat de CityNews.ro.

Din primele informatii rezulta ca senatorul se angajase intr-o depasire cu masina pe care o conducea, care a fost lovita de un TIR care venea din sens invers.

Transportat cu avionul la Bucuresti

Senatorul UDMR Verestoy Attila va fi internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, purtatorul de cuvant al acestei unitati sanitare, Bogdan Oprita, declarand, joi seara, ca parlamentarul a suferit mai multe fracturi in urma accidentului rutier in care a fost implicat.

Bogdan Oprita a spus ca Verestoy Attila are o fractura la gamba, o fractura la o mana si o fractura de clavicula si va fi internat la Spitalul de Urgenta Floreasca.

El a precizat ca s-a luat decizia de a-l transporta la Bucuresti la cererea acestuia, mai ales ca la Cluj se afla un avion cu echipaj SMURD la bord, care a preluat si un copil cu arsuri, ce a fost transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitala.