Doua persoane au fost ranite, iar circulatia feroviara a fost intrerupta aproximativ doua ore, vineri dimineata, dupa ce un microbuz a fost lovit de un tren in localitatea Dezmir, judetul Cluj, anunta Mediafax. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj, un microbuz a fost lovit de un tren la trecerea de cale ferata de la intrare in Dezmir, in jurul orei 4.40. Microbuzul lovit de tren a fost tarat zeci de metri, fiind distrus in proportie de 80%.

La locul accidentului s-au deplasat doua autospeciale de descarcerare si mai multe echipaje medicale. Din primele informatii rezulta ca microbuzul transporta marfa si se indrepta spre Dezmir. In microbuz se aflau doua persoane, mama si fiu, barbatul fiind la volan.

In urma impactului, soferul a fost ranit grav, fiind transportat la spital, iar femeia, ranita usor.

Din cauza accidentului, circulatia feroviara in zona a fost intrerupta aproximativ doua ore.

"Soferul unui autoturism care se deplasa din directia Cluj-Napoca spre Dezmir, nu a oprit la culoarea rosie a semaforului la trecerea cu calea ferata si a fost lovit de o locomotiva care circula in directia Cluj-Napoca-Ilva Mica. In urma accidentului, soferul si un pasager din microbuz au fost raniti, fiind transportati la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) 1 Cluj. Circulatia pe calea ferata a fost blocata aproximativ doua ore" a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Alma Bruja-Brehariu.