Un politist din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, aflat in misiune, a murit sambata dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un alt autoturism, transmit televiziunile de stiri. Politistul in varsta de 44 de ani si colegul sau urmareau o masina despre care aveau informatii ca transporta tigari de contrabanda. Accidentul a avut loc pe drumul european E85.

In localitatea Cumparatura, masina politiei, care circula cu semnalele luminoase si acustice in functiune, a acrosat un autoturism condus de o femeie ce incerca sa faca la stanga, fara sa acorde prioritate.

Soferita a declarat ca nu a vazut masina politiei si nu a auzit semnalele acustice.

In urma impactului violent, masina politistilor s-a rasturnat de cateva ori, oprindu-se intr-o masina ce circula regulamentar pe banda din dreapta.

Politistul in varsta de 44 de ani a murit la spital, din cauza ranilor grave suferite. Colegul sau, in varsta de 27 de ani, a fost ranit in urma accidentului si este internat la Terapie Intensiva.

Potrivit informatiilor oferite de IPJ Suceava, politistii urmareau o masina inmatriculata in judetul Iasi, despre care aveau informatii ca transporta tigari de contrabanda. Masina suspecta este data in prezent in urmarire generala.

Politistii ancheteaza accidentul, urmand sa stabileasca circumstantele exacte ale producerii sale.