Deschiderea Therme Bucuresti a fost din punctul de vedere al numarului de vizitatori cea mai de succes lansare a unui astfel de centru inregistrata in Europa. Peste 55.000 de vizitatori au vizitat Therme Bucuresti, in primele doua saptamani.

Therme BucurestiFoto: Therme Bucuresti

"Entuziasmul cu care a fost primit proiectul ne onoreaza si ne motiveaza. Vom continua sa facem investitii in centru si sa ii adaugam noi extinderi si functionalitati, pentru ca vrem sa le oferim vizitatorilor cea mai buna experienta de petrecere a timpului liber din Romania" a declarat Stelian Iacob, administratorul Therme Bucuresti.

De altfel, zona preferata a familiilor, Galaxy, va beneficia de o serie de extinderi ce vor fi date in folosinta incepand cu luna martie si pana la finele lunii iunie. Cu o investitie aditionala ce se va ridica la aproximativ 6 milioane de euro, pana la mijocul verii, zona Galaxy va fi extinsa cu o piscina exterioara cu poolbar, un restaurant cu o capacitate de 500 de locuri, o zona aditionala de relaxare cu 450 de sezlonguri si un nou tobogan spectaculos, Sky River.

Therme Bucuresti a fost deschis publicului larg pe 14 ianuarie si este cel mai mare centru termal de wellness si entertainment din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, avand o suprafata totala de peste 30.000 mp.

Odata cu deschiderea centrului Therme Bucuresti, Capitala a devenit al doilea cel mai mare oras termal din Europa, dupa prima si cea mai veche capitala termala atestata istoric: Roma. Apa termala de la Therme Bucuresti extrasa de la o adancime de peste 3.100 de metri.

Investitia in Therme Bucuresti este realizata de A-HEAT GROUP AG, concern cu sediul in Viena. Lucrarile de constructie a proiectului Therme Bucuresti au inceput la finele anului 2013, fiind la fel de provocatoare ca si construirea unui aeroport, investitia totala pana la momentul deschiderii ridicandu-se la aproximativ 50 de milioane de euro.