Dinamo București a reușit meciul sezonului în prima manșă a barajului de menținere/promovare în SuperLigă, scor 6-1 împotriva celor de la FC Argeș și este ca și promovată.

Jucatorii echipei Dinamo BucurestiFoto: Inquam Photos / Mihai-Antonio Vasile

Dinamo – FC Argeș 6-1, în turul barajului pentru SuperLigă

Deși la începutul sezonului din liga secundă Dinamo părea mai aproape de play-out, echipa antrenată de Ovidiu Burcă pare că a renăscut și este aproape să evolueze în SuperLigă în sezonul viitor.

Francezul Quentin Bena a deschis scorul în minutul 15, Laruccea a dublat avantajul în minutul 24, iar patru minute mai târziu, Alexandru Pop și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Scorul pauzei a fost un incredibil 4-0, după reușita francezului Lamine Ghezali din minutul 41.

În startul reprizei secunde, FC Argeș a mult mai determinată și a redus din diferență în minutul 55 prin Zebic.

Dar după doar un minut, Dani Iglesias a mărit din nou avantajul „câinilor”, care nu s-au oprit, iar în minutul 62 Ghezali a reușit dubla, după ce oferise și două pase de gol.

Formația antrenată de Bogdan Vintilă a rămas în inferioritate în minutul 64, Kevin Koubemba primind cel de-al doilea cartonaș galben.

În fața unui public numeros, care a cântat pe tot parcursul partidei de pe Arena Națională, Dinamo a reușit surpriza și se poate gândi deja la duelurile cu FCSB și Rapid.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Dinamo și FC Argeș.

În primul meci al barajului de menținere/promovare în SuperLigă, Gloria Buzău și UTA au terminat la egalitate, scor 0-0. Partidele retur vor avea loc pe 3 și 4 iunie.