Cu peste 18.000 de spectatori prezenți pe Arena Națională din București, FCSB a făcut un meci rușinos în fața celor de la Rapid. Echipa lui Elias Charalambous a pierdut cu scorul de 5-1, la capătul unui joc pe care gazdele l-au terminat în 10 oameni.

Jucatorii celor de la FCSBFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Adrian Mutu, încântat după victoria cu FCSB - Ce a spus despre transferurile din vară

Rapid, cea mai mare victorie în deplasare cu FCSB din istorie

Rapid București a marcat de 5 ori în poarta celor de la FCSB și a stabilit un record în istoria confruntărilor cu gruparea roș-albastră.

Giuleștenii au obținut cea mai categorică victorie în deplasare în duelurile cu FCSB, iar acest succes le-a ridicat moralul băieților lui Adrian Mutu.

La finalul partidei cu Rapid, Elias Charalambous a tras concluziile acestui joc, precizând că nu le poate reproșa nimic elevilor săi după acest sezon.

„A fost un meci slab pentru noi. Nu mă așteptam să terminăm așa sezonul. A fost o săptămână grea după înfrângerea cu Farul, dar nu e o scuză pentru prestația de astăzi. Vreau să-mi prezint scuzele în fața fanilor care au venit la meci. Am spus că vom juca pentru ei, dar nu am făcut ce trebuie. Mii de scuze fanilor.

Întotdeauna există ziua următoare, e un rezultat prost, ne simțim rău, dar trebuie să continuăm.

Eu iau vina asupra mea, nu vreau să dau vina pe cineva. E responsabilitatea mea. Am spus ieri că sunt mândru de jucătorii mei și acum nu pot să-i critic. Încă sunt mândru de ei. A fost o zi proastă, mergem mai departe.

Poate că în timpul săptămânii... Atmosfera a fost proastă în această săptămână, dar trebuie să mergem mai departe, să ne pregătim pentru sezonul următor.” - a declarat acesta, potrivit Digi Sport.

Clasament play-off SuperLiga

1 Farul Constanța 50p

2 FCSB 46p

3 CFR Cluj 42p

4 Universitatea Craiova 40p

5 Rapid București 38p

6 Sepsi Sfântu Gheorghe 26p