Farul Constanța a debutat cu dreptul în play-off și s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Constantin Grameni a marcat o bijuterie pentru constănțeni.

Gheorghe HagiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Farul Constanța, capabilă să țină pasul cu CFR Cluj și FCSB

Echipa antrenată de Gică Hagi a avut un nou joc sclipitor în fața unui adversar destul de dificil, iar tehnicianul marinarilor este convins că formația sa poate ține pasul cu granzii SuperLigii.

„O victorie muncită. Două echipe foarte bune, care au jucat fotbal. Cred că am câștigat pe merit, suntem fericiți. Sepsi a jucat bine, a avut ocazii, dar și noi am avut ocaziile noastre.

Contează punctele acum, este un start bun. Nu pot să fiu supărat, eu am făcut ce trebuie să facă un antrenor, de asta mă agit, dar nu pot să fiu supărat.” - a spus acesta, potrivit Digi Sport.

Tehnicianul l-a lăudat și pe Grameni pentru execuția fabuloasă.

Aici poți vedea golul înscris de Constantin Grameni

„Dina e un mijlocaș care are un echilibru, o balanță foarte bine între ofensiv și defensiv. Pare că e lent, dar nu e, e iute la minte. E tânăr, are 20 de ani, poate ajunge mai bun, mă bucur pentru el. Mazilu e un atacant foarte bun.” - a spus „Regele”.

„Nimeni nu spera să fim aici, de asta publicul se bucură de ce am realizat. Jucătorii merită felicitați.

Ducem lupta 100%, am echipă talentată, foarte talentată, și cu experiență, și cu jucători tineri. Dacă e nevoie să ne batem, ne batem, în sensul de fotbal agresiv. Am un lot bun, echilibrat, diferența o vor face cei tineri, întotdeauna.” - a încheiat Gică Hagi.

Clasament play-off

1. Farul Constanța 35p

2. CFR Cluj 32p

3. FCSB 30p

4. Universitatea Craiova 28p

5. Rapid București 26p

6. Sepsi OSK 21p