Mobexpert își continuă misiunea de a îmbunătăți viața clienților și de a fi conectat în permanență la nevoile românilor pentru amenajare și mobilă de calitate. De curând, a fost lansat serviciul de Design Interior Mobexpert pentru amenajarea locuinței. Acest serviciu constă într-o întâlnire cu un designer de interior al Mobexpert, care va ajuta clienții să își transforme ideile în planuri concrete de amenajare și le va oferi cele mai bune soluții pentru mobilarea și decorarea casei.

NOU la Mobexpert: Servicii de Design InteriorFoto: Mobexpert

Echipa de Design Interior va oferi consultanță pentru a găsi soluțiile potrivite, astfel încât amenajarea să reflecte stilul de viață al clienților, dar și proiectare, prin a poziționa în spațiul dorit obiectele de mobilier alese, respectând nevoile lor precum și distanțele necesare pentru o bună funcționare. În funcție de bugetul alocat, va fi recomandată o selecție de produse de mobilier și decorațiuni din colecția Mobexpert. De asemenea, clienții vor primi și o simulare 3D, în care vor putea vizualiza proiectul de amenajare agreat pentru locuința lor, putându-se asigura astfel că totul va arăta așa cum își doresc.

Un designer de interior are experiența necesară și competența să se ocupe de toate cele necesare: de la crearea conceptului de amenajare (moodboard), la planuri 2D, realizarea randărilor (simulari foto realistice în 3D) și a tuturor planșelor tehnice (inclusiv schițe pentru partea tehnică: iluminat/ partea electrică/ stereotomii pentru gresie și faianță/ mobilier etc), întocmirea listelor de buget și realizarea comenzilor, plus coordonarea echipelor care se ocupă de finisaje interioare și de mobilier.

Sunt trei tipuri de servicii unde clienții se pot programa pentru a beneficia de serviciile de design interior:

- Standard online - serviciu gratuit de consultanță și proiect 2D care constă într-un apel video de 60 minute cu un designer de interior Mobexpert, stabilirea stilului de amenajare și a listei de produse necesare, consultanță în asocierea noilor piese de mobilier cu cele deja existente la locație, o propunere de amenajare completă: Mobilier și Decorațiuni și o simulare 2D cu dispunerea mobilierului în plan.

- Standard în magazin - serviciu gratuit de consultanță și proiect 2D care constă într-o întâlnire de 60 minute cu un designer de interior în magazinul Mobexpert Pipera, stabilirea stilului de amenajare și a listei de produse necesare, consultanță în asocierea noilor piese de mobilier cu cele deja existente la locație, o propunere de amenajare completă: Mobilier și Decorațiuni și o simulare 2D cu dispunerea mobilierului în plan.

- Premium - serviciu de consultanță ce constă în ședințe multiple, fără limită de timp cu un designer de interior în magazinul Mobexpert Pipera sau online, consultanță finisaje interioare, stabilirea stilului de amenajare și a listei de produse necesare, o propunere de amenajare completă: Mobilier și Decorațiuni, deplasare la locație pentru măsurători, confirmarea listei finale de produse și simulare 3D (randare fotorealistă).

Pentru achiziții de mobilier și decorațiuni de peste 50.000 lei, acest serviciu este gratuit. Pentru achiziții între 30.000 - 49.999 lei se percepe o taxă de 24 lei/mp, iar pentru achiziții între 0 - 29.999 lei, taxa este 49 lei/mp.

Cum funcționează serviciul de Design Interior?

1. Clientul intră pe www.mobexpert.ro, în secțiunea Servicii – Design Interior, unde poate programa o întâlnire cu un designer Mobexpert, online sau în magazinul Mobexpert Pipera

2. După programare, va primi un e-mail de confirmare și un chestionar în care trebuie să completeze detalii despre proiectul casei sale și despre stilurile preferate: modern, clasic elegance, romantic, contemporan sau Natural Spirit

3. Designerul Mobexpert îl va contacta pentru confirmare, telefonic sau prin intermediul e-mail-ului

4. În cadrul întâlnirii online sau în magazin, în funcție de ce a ales, timp de o oră, clientul va stabili împreună cu designerul produsele și se va pregati propunerea de mobilare 2D

5. Pentru serviciul Premium, proiectantul va veni pentru măsurători, unde se vor stabili produsele și propunerea 3D

6. Se va finaliza comanda.

Mobepert invită toți clienții să profite acum de consultanță gratuită pentru amenajarea locuinței și să își transforme casa în acasă!

Articol recomandat de Superbrands