S-a încheiat festivalul Summer Well. Tinerii s-au simțit bine în fața scenelor de pe Domeniul Știrbey. Mulți și-au adus copiii mici de câțiva ani, s-au așezat în zona scenei principale pe o păturică și au ascultat muzica festivalului. Mulți dintre ei au venit echipați cu anumite căști speciale de atenuare a sunetului pentru ca cei mici să nu fie afectați de volum. Totuși, sunetul a fost bun, nici puternic și nici slab.

Summer WellFoto: Hotnews

*Am pregătit un clip video cu imagini de duminică pentru a se vedea atmosfera, precum și câteva poze, unele dintre ele înainte de a veni lumea.

Unul dintre punctele de atracție a fost reprezentat de o lună, amplasată deasupra unui pod care plutește, peste care poți ajunge la o altă scenă. Până să ajungă pe partea cealaltă, tinerii se opreau să-și facă poze în care să se vadă marea bilă ce imită satelitul ce orbitează pământul.

După ce-și continuau drumul, peste pod, dădeau peste zona de food truck, cu produse atât pentru vegetarieni cât și pentru carnivori. Evident, oferta pentru vegetarieni nu era foarte diversificată, dar nu te duci la festival să mănânci, ci să bei ceva, să asculți muzică... adică să te distrezi alături de prieteni, mai ales că era o scenă și pe partea cealaltă, cu alți artiști, cu zone special amenajate pentru a consuma ceva și a te relaxa.

Mai este un pod care duce tot acolo, cu sens unic, cu o fântână arteziană, pe care seara este proiectat numele festivalului și ulterior al sponsorului principal.

Revenind pe partea cu scena mare, zona destinată sponsorului principal, lângă o mică piscină, este ocupată „la butoane” de copii. Sunt câteva console de jocuri și sunt „foarte ocupați”.

Bineînțeles, nu cred că trebuie să menționez, dar sunt multe zone destinate pozelor, unde fetele au rolul principal, având în vedere că doresc să posteze cât mai mult pe rețelele de socializare. Totul e colorat, atât ziua cât și noaptea.

În ultimele 2 zile (în care am mers) multă lume a venit după ora 6-7. Așa că la principalii artiști, în fața scenei principale, de exemplu, tinerii stăteau unii lângă alții, ca și cum pandemia a dispărut.

Duminică, cu circa 2 ore înainte de concertul Ochestrei Simfonice București, aproape toată zona destinată scenei principale era plină: toată lumea pe pături, ca la picnic, așteptând să înceapă. După ce a început, pe tot parcursul concertului lumea a stat liniștită și a ascultat, chiar dacă lângă scena din fața celei principale era un soi de discoteca cu muzica proprie, unde toată ziua tinerii închiriau role pentru a dansa pe ringul special amenajat.

Comparativ cu zilele anterioare, duminică au fost cei mai mulți copii. Au început să plece după ce s-a terminat concertul.