​Absolvenții de liceu care vor să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale au acum posibilitatea să urmeze cursurile unei facultăți de business după o programă americană, care le oferă o experiență educațională și personală superioară, prin abordarea Learning by doing. Universitatea Tiffin din SUA a deschis la București prima facultate 100% americană - Facultatea de Administrarea Afacerilor. Cei care se înscriu în anul universitar 2019 - 2020 beneficiază de burse în valoare de 4.000 Euro pe an.

Tiffin University, RomaniaFoto: Tiffin University

Tinerii au acum oportunitatea de a urma un program de licență 100% american fără să fie nevoiți să plece la studii peste ocean, pentru că la București a fost deschisă Facultatea de Administrarea Afacerilor, de către renumita Tiffin University din Ohio, SUA, care desfăsoară de 20 ani în București programul de Executive MBA (Locul 1 în ultimul top MBA al Ziarului Financiar).

Cursurile sunt predate în campusul amenajat în centrul capitalei, de către profesori americani, care vor veni special în România, în acest scop. Numele cursurilor, tematica, forma de predare și de desfășurare sunt identice cu cele din Statele Unite, programa de studiu fiind aceeași.

Partea practică a cursurilor presupune studii de caz bazate pe situații reale de business, obiectivul Universității Tiffin fiind acela de a face ca învățământul superior să fie mai practic, relevant pentru mințile tinere.

LaFacultatea de Administrarea Afacerilor a Tiffin University se pot înscrie absolvenți români de liceu, dar și străini. Admiterea se face pe baza de dosar, ce trebuie să conțină și un certificat care să ateste cunoașterii limbii engleze, precum și susținerea unui interviu.

Diploma de licență este emisă direct din Statele Unite, acreditată de Universitatea Tiffin Ohio și recunoscută peste tot în lume, inclusiv de Ministerul Educației din România.

Cei care se înscriu în anul universitar 2019 - 2020 beneficiază de o bursă în valoare de 4.000 de euro, valabilă în fiecare din cei patru ani de studiu, astfel, costul de studiu pe an se reduce până la suma de 5.000 de euro.

“Sistemul educațional este bazat pe programa americană și se axează pe metoda ”learning by doing”. Propunem astfel o experiență completă, cu accent pe rezultate tangibile, care vor schimba perspectiva asupra sistemului de învățământ. Programul Tiffin BBA reprezintă trecerea într-un mediu de afaceri ancorat în realitate, ce se va dovedi o valoare adăugată importantă pentru orice student care face această alegere.”,a declarat Dr. Lillian Schumacher, președinte Tiffin University, Ohio”.

Programul Facultății de Administrarea Afacerilor a Tiffin University presupune 20 de module ce se desfășoară pe durata a patru ani. Fiecare modul durează trei săptămâni, cursurile fiind ținute de luni până vineri, de profesorii exclusiv din Statele Unite.

“Facultatea de Administrarea Afacerilor Tiffin garantează studenților că vor deprinde un set de abilități adaptate realității actuale din lumea afacerilor. Studenților li se asigură anual programe de internship remunerate, la companii de top din România.”, a adăugat Marius Mihailescu, Managing Partner Tiffin University Romania.”

Informații despre înscriere găsiți la biroul de admitere al Facultății de Administrarea Afacerilor Tiffin, pe site-ul oficial al Universitatii sau pe canalele de social media Facebooksi Instagram.