​Dezvoltarea constantă a practicii din zona avocaturii de afaceri, diversificarea portofoliului de clienți precum și creșterea echipei de avocați au determinat flexibilizarea conducerii executive a societății de avocați STOICA & Asociații. Pentru menținerea aceleiași eficiențe cu care clienții sunt obișnuiți, a fost înființat Consiliul executiv al Adunării partenerilor, format din cei doi parteneri fondatori – Valeriu Stoica și Cristiana I. Stoica - doi parteneri consilieri – Cătălina Dicu și Dan Rareș Răducanu – și doi parteneri manageri – Andreea Stoica și Dragoș Bogdan.

STOICA & Asociații are o nouă structură executivăFoto: STOICA & Asociatii

Începând de astăzi, 2 octombrie 2023, Consiliul va asigura conducerea executivă a STOICA & Asociații. Noua structură va permite îmbinarea energiei și dedicării profesionale a partenerilor fondatori cu experiența juridică și organizațională a partenerilor consilieri, căreia i se adaugă dinamismul pragmatic al partenerilor manageri.

Valeriu și Cristiana I. Stoica: ”STOICA & Asociații este o organizație profesională foarte puternică. Suntem încrezători că structura executivă creată va face față oricăror provocări legate de activitatea, operațiunile și investițiile clienților noștri, pe care piața ni le va pune în față. Vom oferi în continuare servicii avocațiale la aceleași standarde internaționale de calitate pentru care suntem renumiți.”

Catălina Dicueste un foarte experimentat avocat pledant, care a acordat asistență juridică și a reprezentat clienți români şi străini, inclusiv instituții bancare și de credit, în litigii complexe de real estate, litigii privind proprietatea publică, precum și în cauze de dreptul familiei, inclusiv cu elemente de extraneitate, la instanțele de drept comun sau la cele de arbitraj intern și internațional.

Dan Rareș Răducanu – de peste 25 de ani, reprezintă clienți români şi străini în litigii de drept administrativ, fiscal, contravențional, achiziții publice, urbanism şi de dreptul concurenței, dar și în cauze arbitrale interne, în acțiuni privind răspunderea contractuală, regimul proprietății publice, în contestații şi în acțiuni judiciare în domeniul telecomunicațiilor şi în conflicte de drept societar.

Partenerii manageri,Andreea Stoica și Dragoș Bogdan, combină experiența profesională de avocați pledanți cu cea de business și de autori de cărți, cărora li se adaugă viziunea lui Dragoș de fost judecător și de formator la INM și INPPA. Cei doi coordonează cauze complexe din sfera arbitrajului național și internațional, precum și litigii civile, de proprietate intelectuală, comerciale, administrative, de concurență ori de achiziții publice în industrii dificile, precum telecom, banking, farma și energie.

De-a lungul celor aproape trei decenii de existență, prin vâltori și prin ape liniștite, STOICA & Asociații a făcut dovada că este o echipă unită, puternică, a cărei activitate profesională în serviciul clienților se întemeiază pe respectarea principiilor sale fondatoare: Fidelitas, Integritas, Fortitudo.