Societatea Civilă de Avocați STOICA & Asociaţii a sărbătorit 24 ani de la înfiinţare printr-o recepţie la care, în salonul „Le Diplomate” al Hotelului Athénée Palace Hilton, au fost prezenți peste 150 de invitaţi, alături de toţi membrii echipei societății de avocați.

STOICA & Asociatii, la 24 de ani de la constituireFoto: STOICA & Asociatii

„Premiul de excelenţă pentru întreaga carieră juridică” a fost acordat Prof. Univ. Dr. Raluca Miga-Beșteliu, personalitate marcantă din domeniul dreptului internațional public, care “a împărtășit arta și tainele diplomației multor generații de studenți, le-a transmis pasiunea pentru această ramură a dreptului public, având un rol extrem de important în formarea multor diplomați români de marcă ai zilelor noastre”, a spus în motivarea acordării premiului Valeriu Stoica, Founding Partner, STOICA & Asociaţii.

„Premiul pentru încurajarea activităţii cultural-artistice” a fost acordat platformei literare, on-line, „Literomania”, editată de Adina Dinițoiu, critic literar și traducător, și de Raul Popescu, jurnalist cultural. Literomania „se definește prin rigoarea unei reviste de specialitate, dar care, în același timp, are suplețea și dinamismul formelor de comunicare culturală moderne, adresându-se unui public mai larg, nespecializat, interesat de cultură”, aşa cum a declarat Cristiana I. Stoica, Founding Partner, STOICA & Asociaţii.

Acordarea acestor premii se înscrie în şirul demersurilor de recunoaştere a personalităţilor din lumea juridică română şi de susţinere a proiectelor culturale și a tinerilor artişti contemporani pe care STOICA & Asociații le face începând din anul 2007, în cadrul evenimentului anual dedicat constituirii societății de avocați.