Schoenherr și Asociații SCA anunță noi promovări în echipele sale de dreptul muncii, dispute resolution și white-collar crime. Începând cu 1 august 2022 Mara Moga-Paler, coordonatoarea practicii de dreptul muncii a firmei, devine counsel; Magdalena Roibu, specializată în white-collar crime, devine managing attorney at law; Nora Olah, specializată în litigii și arbitraje, devine managing attorney at law.

Mara Moga-Paler, Nora Olah, Magdalena RoibuFoto: Schoenherr si Asociatii

„Ne bucurăm să anunțăm noi promovări în cadrul echipei noastre. Această nouă treaptă urcată de colegele noastre în ierarhia firmei vine să recunoască rolul important al fiecăreia dintre ele în dezvoltarea ariei de practică în care activează. Continuăm, cu aceste promovări, să consolidăm unele dintre domeniile cheie ale firmei: dreptul muncii, dispute resolution, white-collar crime.‟ – a declarat Sebastian Guțiu, managing partner Schoenherr și Asociații SCA.

Mara Moga-Paler (counsel) este avocat din anul 2001 și are experiență considerabilă în probleme de dreptul muncii. A asistat un important portofoliu de clienți în definirea termenilor de angajare, a regulamentelor și procedurilor interne, în negocieri cu sindicatele sau reprezentanții salariaților privind contracte colective de muncă, în proceduri de cercetare disciplinară, încetarea contractelor de muncă, inclusiv concedieri colective, transferul salariaților, detașare locală și trans-frontalieră, aspecte privind discriminarea și hărțuirea la locul de muncă, precum și în litigii de dreptul muncii. Din anul 2018, când s-a alăturat firmei, coordonează practica de dreptul muncii a Schoenherr și Asociații SCA.

Magdalena Roibu (managing attorney at law) este doctor în drept, avocat din anul 2008 și parte a echipei de white-collar crime a Schoenherr din anul 2017. Are experiență profesională semnificativă ca avocat și cadru didactic universitar în domeniul dreptului penal și procedură penală/ procedurii penale, fiind autoarea unei serii impresionante de articole și volume în acest domeniu. A asistat un număr considerabil de persoane fizice și companii în anchete penale și litigii de drept penal, vizând în special infracțiuni din zona economico-financiară. Totodată, asistă companii multinaționale în investigații interne.

Nora Olah (managing attorney at law) este avocat din anul 2012 și parte a echipei Schoenherr din anul 2017. Are experiență semnificativă în acordarea de asistență juridică în litigii de contencios administrativ și fiscal (cu accent pe domeniile fiscal, protecția consumatorului, concurență), litigii între profesioniști (în special în sectoarele bancar, asigurări, agricultură), litigii de real estate și construcții, precum și în proiecte complexe de recuperare creanțe. A lucrat, de asemenea, într-un număr considerabil de dosare de arbitraj internațional, inclusiv arbitraje privind investițiile.