​Casa de avocatură Filip & Company a asistat Bookster, primul intermediar de împrumuturi de cărți pentru companii din România, la lansarea Booksprint, o platformă prietenoasă de self-publishing, care vine în sprijinul tuturor autorilor la început de drum.

Monica StatescuFoto: Filip & Company

Echipa Filip & Company a asistat în aspecte ce privesc proiectarea structurii contractuale și a acordurilor cu autori și tipografii, configurarea detaliată a contractelor care reglementează serviciile de self-publishing oferite prin platforma online, precum și în aspecte privind protecția drepturilor de autor și a datelor cu caracter personal.

“Booksprint transcende conceptul de afacere, reprezentând, mai degrabă, o încurajare de a da viață poveștilor interioare, de a exprima lucrurile pe care deseori nu le putem exprima cu voce tare. Prin intermediul Booksprint, oricine are posibilitatea de a transforma propria poveste într-o operă tipărită, iar apoi de a decide dacă dorește să păstreze acea poveste pentru sine, să o împărtășească cu un cerc restrâns de apropiați sau să o ofere lumii întregi. Ne dorim ca acest proiect să prospere și să contribuie la aducerea în prim-plan a poveștilor ce merită a fi povestite și a celor ce merită a fi auzite. Suntem bucuroși că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă. A fost o experiență excelentă ca de obicei”, spune Monica Stătescu, partener Filip & Company.

Echipa implicată în această proiect a fost coordonată de Monica Stătescu (partener) și i-a inclus pe Bianca Chera (senior associate), Marius Gheldiu (associate) și Diana Gavra (senior associate).

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.