​Casa de avocatură Filip & Company asistă Alpha Bank, una dintre principalele bănci din România, în procesul de achiziție a activităților de retail - aplicația de plăți, produsele și portofoliul de clienți- ale Orange Money, furnizorul de servicii financiare digitale al operatorului Orange România. Finalizarea tranzacției este supusă îndeplinirii unor condiții suspensive, inclusiv obținerea aprobărilor/confirmărilor din partea autorităților de reglementare relevante.

Alina Stancu BirsanFoto: Filip & Company

„Această achiziție reflectă angajamentul Alpha Bank de a oferi clienților săi soluții moderne și integrate, adaptate la nevoile de mobilitate și acces rapid și facil la servicii financiare. Suntem foarte recunoscători echipei Alpha Bank pentru încrederea acordată, pentru oportunitatea de a le sprijini eforturile de dezvoltare continuă și ne bucurăm pentru reușita echipei”, a declarat Alina Stancu Bîrsan, partener Filip & Company.

Echipa Filip & Company implicată în această tranzacție a fost coordonată de Alina Stancu Bîrsan (partener) și i-a inclus pe Monica Stătescu (partener), Rebecca Marina (senior associate), Camelia Ianțuc (senior associate), Marius Gheldiu (associate) și Raluca Biță (associate).

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.