Reflectând profunzimea talentelor și angajamentul companiei de a investi continuu în viitor, Filip & Company promovează doi parteneri și un senior associate în această primăvară.

Cristina Tudoran, Silviu Vasile, Simona UngureanuFoto: Filip & Company

Cristina Tudoran (Dreptul muncii și Rezolvarea disputelor) și Silviu Vasile (Dreptul concurenței) au fost cooptați în parteneriat, iar Simona Ungureanu (Fuziuni și achiziții) se alătură echipei de avocați seniori.

„Promovările pe care le comunicăm astăzi recunosc meritele, contribuțiile și rezultatele excepționale ale unor colegi talentați, competenți și dedicați profesiei, care se bucură de susținerea deplină a echipei și de încrederea și loialitatea clienților noștri. În același timp, aceste promovări reflectă planurile noastre de creștere și respectă interesele pe termen lung ale firmei noastre ca întreg”, spune Cristina Filip, managing partner Filip & Company.

Cristina Tudoran este avocat specializat în litigii și dreptul muncii. Activitatea Cristinei este axată în special pe acordarea de consultanță în materii sensibile de dreptul muncii & soluționarea conflictelor de muncă, pe de o parte, și a litigiilor din domeniul contencios administrativ și fiscal & arbitraje, de cealaltă parte. Din perspectiva dreptului muncii, experiența Cristinei include asistarea clienților în restructurări complexe, efectele TUPE în tranzacții și integrările ulterioare, litigii cu sindicatele, recalificarea contractelor civile sau negocieri sensibile cu top-managementul. Din perspectiva activității de litigii și arbitraje, nucleul activității sale constă în asistarea clienților în litigii de contencios administrativ și fiscal, construcții, arbitraje internaționale, sau litigii cu ANPC.

Silviu Vasile este specializat în materia dreptului concurenței, oferind asistență juridică în diferite investigații desfășurate de autoritatea de concurență, cu privire la notificarea concentrărilor economice, pregătirea de programe de conformare sau asistență de zi cu zi. Totodată, expertiza lui Silviu include și domeniul farmaceutic și al serviciilor medicale, Silviu asistând clienți cu privire la proiecte complexe ce implică aspecte de reglementare și diferite structuri contractuale.

Simona Ungureanu are experiență relevantă în materia dreptului societăţilor comerciale. Principalele practici în care este specializată și unde a activat pe multe dintre tranzacțiile de top din ultimii ani sunt drept societar şi fuziuni şi achiziţii.

În urma acestor promovări, echipa Filip & Company are 99 de membri dintre care 15 avocați parteneri, 2 counsels, 15 avocați seniori și 40 de avocați colaboratori.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, protecția consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de specializare şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.