Casa de avocatură Filip & Company a acordat consultanță juridică societății Teilor Holding în legătură cu emisiunea unor obligaţiuni corporative care au atras 45 de milioane de lei de la investitorii BVB.

Cristina Filip - managing partner Filip&Company Foto: Filip & Company

Obligaţiunile corporative emise în lei au o valoare nominală de 100 lei pe obligaţiune, maturitate la cinci ani şi o rată a dobânzii fixe de 8,25%, cu plata a cuponului semestrială, iar obligaţiunile corporative denominate în euro au o valoare nominală de 100 de euro pe obligaţiune, scadenţă la cinci ani şi o dobândă fixă de 5,75%, plătibilă semestrial. Ambele emisiuni au fost emise la 3 decembrie 2021 şi au data de scadenţă 3 decembrie 2026.

„Teilor este una dintre cele mai dinamice companii și este un business antreprenorial românesc construit cu pasiune, multă muncă și dedicare intensă pentru fiecare client. În experiența noastră de lucru, în spatele fiecărei mutări a echipei Teilor este o viziune puternică de creștere și diversificare și o cunoaștere aprofundată a tendințelor din piețele țintă. Suntem încântați că am putut să fim alături de grupul Teilor și în acest proiect și ne-a făcut deosebită plăcere să colaborăm cu BT Capital Partners, PwC și Cornerstone Communications în echipa multidisciplinară care a asistat clientul în acest plasament privat reprezentativ." - spune Cristina Filip, managing partner al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat Teilor în acest proiect a fost coordonată de către Cristina Filip și le-a implicat pe Olga Niță (partener), Roxana Diaconu (senior associate), Simona Ungureanu (associate) și Daria Olteanu (associate).

Filip & Company s-a implicat cu succes în majoritatea tranzacțiilor reprezentative de pe piața de capital din România, precum și în toate emisiunile de obligațiuni ale statului român pe piețele externe. Avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale Chambers and partners, Legal 500 și IFLR în practica de Piețe de capital.