Casa de avocatură Filip & Company anunță lansarea podcastului „Making a contribution” - un mediu al dialogului între oameni cu inițiative și proiecte orientate spre dezvoltarea durabilă.

Cristina Filip - managing partner Filip&Company Foto: Filip & Company

“Noi credem că viitorul îl creăm împreună și că sunt importante atât valorile de la care pornim și care se manifestă în alegerile noastre, modurile în care imaginăm acest viitor, cât și înțelegerea ca acel viitor va fi prezentul pentru generații care nu se află acum la masa creației. În această serie de podcasturi vom pune în lumină oameni si proiecte care au ales drept scop să producă un impact pozitiv durabil asupra societății noastre, fie că vorbim despre crearea sau revigorarea unor comunități, educație și dezvoltare, mediu sau acțiuni civice”, spune Cristina Filip, managing partner Filip & Company.

Podcastul va avea o apariție lunară, câte un episod fiind lansat în prima vineri a fiecărei luni. Vă puteți abona și asculta podcastul pe oricare dintre platformele preferate de podcasturi, inclusiv Spotify.

Filip & Company și-a asumat obiectivul Net Zero până în 2024 (link aici) și este casa de avocatură din România care s-a alăturat Legal Sustainability Alliance (www.legalsustainabilityalliance.com), o asociație a firmelor de avocatură care lucrează împreună pentru a lua măsuri în ceea ce privește schimbările climatice prin reducerea amprentei de carbon și adoptarea unor practici durabile pentru protejarea mediului.