Filip & Company și-a anunțat astăzi intenția de a reduce emisiile de carbon până la zero până în 2024. Compania își va reduce emisiile de carbon în mai multe moduri, inclusiv prin utilizarea energiei verzi, îmbunătățirea eficienței energetice, extinderea inițiativelor de reciclare și utilizarea produselor reciclate în activitățile sale, reducerea utilizării de plastic, hârtie și alte consumabile, colaborarea cu furnizori și alți parteneri care sunt, de asemenea, dedicați reducerii emisiilor de carbon. Compania se va implica și în mai multe acțiuni menite să reducă emisiile de carbon.

Cristina Filip - managing partner Filip&Company Foto: Filip & Company

„Avem o perspectivă pe termen lung în ceea ce privește generarea de valoare și credem că angajamentul față de reducerea emisiilor de carbon este o decizie importantă pentru protejarea mediului înconjurător. Suntem extrem de conștienți de impactul semnificativ pe care îl au oamenii pe planetă și credem că fiecare contribuție la o societate cu emisii de carbon reduse este o manifestare vitală atât a datoriei, cât și a speranței”, a declarat Cristina Filip, managing partner Filip & Company.

Filip & Company este, de asemenea, prima casă de avocatură 100% românească care s-a alăturat Legal Sustainability Alliance (www.legalsustainabilityalliance.com), o asociație a firmelor de avocatură care lucrează împreună pentru a lua măsuri în ceea ce privește schimbările climatice prin reducerea amprentei de carbon și adoptarea unor practici durabile pentru protejarea mediului.

Filip & Company va publica actualizări anuale cu privire la progresele sale către realizarea obiectivului Net ZERO până în 2024 în raportul anual al companiei.