​Care sunt start-upurile românești recunoscute anul acesta în cadrul competiției Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală? Urmăriți live videoconferința Deloitte „Startup-urile locale de tehnologie recunoscute la nivel regional - care este rețeta succesului?”, care va avea loc vineri, 24 noiembrie, de la ora 10.30, pentru a afla.

​Ce start-upuri românești au intrat anul acesta în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală?Foto: Deloitte Romania

Evenimentul, transmis în direct pe Hotnews.ro, Startupcafe.ro și pe conturile de Facebook ale Deloitte Romania și ale celor doua publicații, vareuni fondatorii unora dintre cele mai dinamice companii de tehnologie din Romania, care au fost recunoscute anul acesta de prestigiosul clasament internațional. Aceștia vor aborda, alături de reprezentanții Google Cloud, partener de tehnologie la nivel regional al programului Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală, și de experții Deloitte Andrei Ionescu, Partener, coordonatorul programului Fast 50 în România, Vladimir Aninoiu, Director de tehnologie, și Andrei Paraschiv, Director în cadrul practicii de consultanță, subiecte de actualitate pentru ecosistemul de tehnologie din România, precum avantajele și potențialele riscuri generate de inteligența artificială, impactul tehnologiei asupra altor industrii. De asemenea, invitații videoconferinței vor împărtăși sfaturi utile pentru start-upurile de tehnologie locale, aflate la început de drum.

​Articol susținut de Deloitte